2777
2789
عزیزم شاید بنده خدا معدش خالی بوده  معده خالی باشه دهن بو میگیره شما اگه دوسش داشتی یه عذایی ه ...

با هم رفتیم غذا خوردیم باز هم بو میداد آب خوردیم بو میداد آدامس خورد بو میداد بهش گفتم دندون خراب داری گفت دندونای من همش سالمه هی غیر مستقیم میگفتم دهن بو بده خیلی بده انگار ب خر میگفتم با اینکه نه قیافه داشت نه هیکل ن بو فقط اعتماد ب نفس داشت

سلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کار اسی زشته بوی دهن ربطی به نظافت نداره بوی بدن هم همینطور بعضیا دیابت دارن گوشت بدنشون بو می ...

نه خیر من اتفاقا آدم خوبیم چند وقت پیش تایپیک زدم واسه بوس دهنش همینجا بعضیا گفتن بگو بعضیا گفتن بمون دلی من تمام سعی کردم ولی دیدم واقعا نمیتونم تحمل کنم 

سلام 
با هم رفتیم غذا خوردیم باز هم بو میداد آب خوردیم بو میداد آدامس خورد بو میداد بهش گفتم دندون خراب دا ...

خب زشته هی غیر مستفیم میگی

اون خودش میدونست لازم نبود تو هی بگی

حالا یکم از قیافت بگو چطوریه بدن خودت بو نمیده؟؟؟

شاید سیگار میکشید اونایی که سیگار میکشیدن هم اینطوری هستن

مثلا اونایی که ریفلاکس دارن اینجوری میشن یا باید به چیز همش بندازن دهنشون ولی قابل درمانه هزار تا ق ...

من خوردم رفلاکس دارم دهنم اگ یکم بو بده سریع آدامس میزام نح ندون میزنم مسواک مرتب عطر و اسپری را بدی عرق با کسی بیرون نمیرم

سلام 
خب زشته هی غیر مستفیم میگی اون خودش میدونست لازم نبود تو هی بگی حالا یکم از قیافت بگو چطوریه بدن خ ...

اره سیگار هم می‌کشید بهش گفتم جلوی من نکش ولی ذره ای احترام نداش 

سلام 
من خوردم رفلاکس دارم دهنم اگ یکم بو بده سریع آدامس میزام نح ندون میزنم مسواک مرتب عطر و اسپری را بدی ...

اونایی هم که ریفلاکس دارن معده خالی باشه سریع دهن بو میگیره... یعنی باید همش یهرجیزی بندازی دهنت

ربطی به مسواک و ‌.. هم نداره

همش باید ادامس/میوه مثل سیب هویج و... کنار بذاری بخوری خوب شدنی هم نیست ریفلاکس

کلا کار اسی زشته بوی دهن ربطی به نظافت نداره بوی بدن هم همینطور بعضیا دیابت دارن گوشت بدنشون بو می ...

دقیقا😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉