2777
2789

خداییش موضوع خیلی مهمیه،من آنقدر حساسم که شوهرم میدونه یه موقع هایی محل کارش مثلا یه غذایی مث کوبیده بخوره مدام عدر خواهی میکنه یا مسواک و دهانشویه استفاده میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وایی یکی از خط قرمزام همین بوی بد دهنه🤢 یه بار با یکی حرف میزدم دهنش بوی گننند میداد همونجا جلوش ع ...

من خیلی تحمل کردم با آدامس هم بوش نمی‌رفت اینقدر شدید بودند وای 

سلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ آدمی بی نقص نیست لطفا پشت سر آدما بد نگیم شاید خودمونم هزار عیب داریم آدم بی نقص وجود نداره باید برای رفع عیب ها تلاش کرد خیلی مردا بوی ادکلن شون ادم دیوونه میکنه اما خیانت میکنن هیچوقت ی آدم کامل  پیدا نمیشه دختر خوب  

😐😐😐😐😐😐😐😐اخلاق توهم چنان تعریفی نداره پشت سر مسلمون اینجوری میگی

حالا مگه ما اون‌آقا رو می‌شناسیم که بد باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خداییش موضوع خیلی مهمیه،من آنقدر حساسم که شوهرم میدونه یه موقع هایی محل کارش مثلا یه غذایی مث کوبیده ...

مهم ترین چیزه چون بالاخره زن شوهر خیلی به هم نزدیک میشن

سلام 
حالا مگه ما اون‌آقا رو می‌شناسیم که بد باشه 

اصلا بحث شناختن یا نشناختن نیس کلی گفتم آبروی مسلمونو خوب نیس ببری 😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
اصلا بحث شناختن یا نشناختن نیس کلی گفتم آبروی مسلمونو خوب نیس ببری 😐😐

اینا مگه اون آقا می‌شناسند مثلا تو خیابون ببین بگن دهنش بو میده تازه مسلمون هم نبود میگفت ب خدا اعتقاد ندارم

سلام 
اینا مگه اون آقا می‌شناسند مثلا تو خیابون ببین بگن دهنش بو میده تازه مسلمون هم نبود میگفت ب خدا اعتق ...

یاخدا پ همون بهتر ک رفت بو‌گندو😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉