2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم طلاقم میده؟

313 بازدید | 18 پست

خانوادش خیلی باهام بد شدن تو عقدیم یه سال و نیمه سال بعد  فروردین عروسی میگیریم .خانوادش کلا سراج افتادن باهام مثلا هفت روز زنگشون نزدم نرفتم خونشونون شوهرم سرکارشه یه شهر دیگه س من تنها بدون اون معذبم نمیرم خونشون باهام لح افتادن بد برخورد می‌کند حتی با شوهرم بعد من زنگ زدم از دلشون داومد باز دیروز از مسافرت دونفره مون اومدیم خونشون خیلی بد باهام برخورد کردن خواهرشم همینطور انقد مسافرت بهمون خوش گذشت تا دامون رسید خونه شون بهم ریختیم دیگه من بهانه آوردم شام نخورده رفتم خونمون شوهرم رفت خونشون دیگه خیلی رقتاراشون بده دفعه قبل هم همینجوری گردن پشت تلفن باهام که شوهرم رفت باهاشون صحبت کرد الان از این ناراحتم که چرا به خاطر زنت با ما بحث میکنی درصورتی که رقتاراشون افتضاحه با من دیگه شوهرمو فهمیده ولی میگه اخلاقشونه باید تند تند زنگشون بزنی بعد من گفتم یه هفته زنگ نزدم بعدش زنگ زدم از دلشون داومد الان چهار روز گذشته باز مشکل چیه بدبخت گفت چه کنم دم دمی هستن الان دم شون اینه😑دیگ منو گذاشت خونمون عصبی بود گفت باید برم باهاشون صحبت دارم فرداشم پاشد رفت همون شهر کار می‌کنه .قشنگ تر وقتی با من بود خوب بود تا رسیدیم خونشون بهمون ریختن الکی .تو راه بهم گفت ما خونمون دوتا خوبیم هرچی م شه باز به خنده درمیاریم همش سرخانواه ها ما دعوامون میفته 

امروز م دیگه نگفت چی گفته بهشون کلا از اونا صحبت نمیکنه الان ترس افتاده به جونم میگم نکنه طلاقم بده من خودم باهاش خوبم خیلی خودشو دارم اخلاق خوب و بد زیاد داره ولی بازم خوبه دوسش دارم حالا شما بگین ولم میکنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش عروس ما هم همش میرفت اینجا نبود، زنگم نمیزد🤣

😂😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

عزیزم بدخانوادشوهیچوقت بهش نگو باسیاست باهاش برخوردکن دوست نداشتی زنگ نزن‌ازش سوال نپرس سعی کن انقدر ...

بدشونو نگفتم این دفعه خودش بود واضح دید حتی جوری که به باباش گفت این چه طرز برخورده؟من اصن چیزی نمیگم اونا شمشیرو از رو بستن .دیگه شوهرم واضح میبینن درحدی که می‌گفت من کاو نیستم خودم میبینیم 

اصلا ضعف نشون نده خودتو دست بالا بگیر یکبار تو زنگ میزنی اونا باید دوبار زنگ بزنن نه اینکه فقط تو زنگ بزنی. مگه اونا کین که اینقدر خودشونو برتر از تو بدونن نه رو بده نه محل بده تا دعوتتم نکردن اونجا نرو

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

به نظرم زودتر عروسی بگیرید برید خونتون تا آلن کلی تو عقدین یه سال دیگه می خواین بمونید زیاده اونجوری با هم می‌رید سر می زنید می‌آید الان یه جور بلا تکلیفید

برید خونه خودتون کمتر دخالت می کنن

بدشونو نگفتم این دفعه خودش بود واضح دید حتی جوری که به باباش گفت این چه طرز برخورده؟من اصن چیزی نمیگ ...

خب پس بهتر توسکوت کن بزارشوهرت دفاع کنه خانواده شوهرهمینن دیگه بعدشم که رفتی خونه خودت راحتی شوهرت پیشته وکمترمیبینی اونارو

هر جور الان رفتار کنی با خانوادش بعد هم باید همینجور بمونی.....چرادهمش تو زنگ بزنی‌‌‌‌...تو هر ۳یا ۴ روز یبار زنگ بزن در حد احوالپرسی....بیشترش نکن اونا اگ خیلی دلشون بخواد بیشتر زنگ میزنن....بیخیال باش...گفتن زنگ نمیزنی بگو برای احوالپرسی فلان روز تمای گرفتم دیگ...اگ کاری داشتین تماس میگرفتین شما....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اصلا ضعف نشون نده خودتو دست بالا بگیر یکبار تو زنگ میزنی اونا باید دوبار زنگ بزنن نه اینکه فقط تو زن ...

شوهرم تا الان گیر میداد برو بزن فلان من هی میگفتم باهام بد برخورد میکنن نمیتونم برم می‌گفت نه باهاشون صحبت کردم میخواست یه هفته رد شده زنگ بزنی گفتم خب فک کن اشتباه کردم بعدش زنگ زدم با اونا زنگ زدن از دلشون داومد دیگه باز چرا چهار روز بعد ناراحتن ازم گفت چه کنم دم دمی هستن.

دیگه از دیروز دید رقتاراشون و باهام گیر نمیدن زنگ بزن برو حتی من گفتم امشب میخواستم زنگشون بزنم ترسیدم ازشون گفتم بعدا بزنم گفت خوب کاری کردی🤨

شوهرم تا الان گیر میداد برو بزن فلان من هی میگفتم باهام بد برخورد میکنن نمیتونم برم می‌گفت نه باهاشو ...

رو نده خودتو دست بالا بگیر. نترس شوهرت به این سادگیا طلاقت نمیده کاش میشد زودتر عروسی کنید