2777
2789
عنوان

آمپول اچ.سی جی و بی بی چک

27067 بازدید | 76 پست

دوستان میشه کسانی که اچ.سی جی تزریق کردن کمک.کنن ?????

من هشت روز قبل اچ سی زدم یه دونه   امروز صبح بی بی یه هاله انداخت شب ساعت دوازده تکرارش کردم باز یه هاله انداخت شاید کمی از صبحی پر رنگ تر الان نمیدونم این مال آمپوله یا اینکه انشالله بارداارم .    کسی تجربه ای داره تورو خدا بگین  خیلی خستم ار انتظار😢😢😢

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

احتمالا مال آمپوله

موعدت چند روز مونده؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم اچ سی جی زدم و ده روز بعد از رابطه بیبی هاله بسیار کمرنگ انداخت اونم بعد از یک ساعت. یعنی حدود 12 روز بعد از تزریق.

بعضیا میگن خود امپول مثبت کاذی میاره. به نظرم دو روز صبر کن دوباره بیبی بزن. روحیه ت رو هم تقویت کن و اصلا بهش فکر نکن تا دو روز دیگه. انشالله که مثبته

احتمالا مال آمپوله موعدت چند روز مونده؟

بر اساس آمپول اگر باشه تقرییا یه هفته

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
من خودم اچ سی جی زدم و ده روز بعد از رابطه بیبی هاله بسیار کمرنگ انداخت اونم بعد از یک ساعت. یعنی حد ...

عزیزم همون ماه باردار بودی?

بله عزیزم. به استیکر بارداریم توجه کن

خدارو شکر دعام کن منم این.ماا باردار شم.تورو خدا ایشالله نینیت سالم و سلامت میاد بغلت

برای من ده روز بعد امپول منفی بود. چهارده روز ولی مثبت شد. میگن هشت نه روز اثرش می مونه.

ایشالله که مال من نمونده😆😆😆😆

انشالله عزیزم حتما بارداری

خدا از دهنت بشنوه

ان شاالله که باردار باشی عزیزم.🌺🌺

مرسی عزیزم