2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمت ما بزرگای فامیل بیشتر آقایون دعوت میشن و خانواده اصلی دوماد شام میدن و اینا بعد شام نشون وصیغه رو میخونن

بعضی زخمها قدیمی ان اما انگار همین دیروز اتفاق افتادن. چون هیچوقت اجازه ندادی واقعا دردشون رو حس کنی. یه چسب زخم بزرگ زدی و روش نوشتی[مهم نیست]👌🏻

محرمیت نخوندیم شام دادیم نشون هم اوردن با یه سری وسایل دیگه 6 ماه بعد هم عقد کردیم

تو خونه شام دادین یا تو رستوران عزیزم؟

یعنی تو این ۶ ماه محرم نبودین؟

خانواده مشکلی نداشتن؟

تو خونه شام دادین یا تو رستوران عزیزم؟یعنی تو این ۶ ماه محرم نبودین؟خانواده مشکلی نداشتن؟

توی خونه بودیم عزیزم

خاله و عمه و عمو و دایی و مادربزرگ و پدربزرگ دو طرف بودن

نه محرم نبودیم و کسی هم مشکلی نداشت

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

توی خونه بودیم عزیزم خاله و عمه و عمو و دایی و مادربزرگ و پدربزرگ دو طرف بودننه محرم نبودیم و کسی هم ...

ببخشین خیلی فضولی کردم

ولی میشه بدونم حدودا چند نفر میشدین؟🙈

با این وضعیت گرونی نمیشه تو رستوران مهمونی کرد از طرفیم خونه سخته

ببخشین خیلی فضولی کردمولی میشه بدونم حدودا چند نفر میشدین؟🙈با این وضعیت گرونی نمیشه تو رستوران مهمو ...

عزیزم ما شهرستانیم اینجا همه خونه ها ویلاییه و بزرگ تقریبا واسه همین جا واسه همه بود

ما جمعا ۵۰ نفر بودیم

آره واقعا

راحت باش😘

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍