2777
2789
عنوان

دخترایی ک تو رابطه هسن ی نصیحت دارم

368 بازدید | 36 پست

بنظرِ من و همچینین دانشمندان ی رابطه باید تا 6 ماه بگذره.. بعد از اون اگ ب ازدواج ختم نشد کات کنین

اینجوری فقط دارین خودتونو گول میزنین 

تو ۶ ماه اگ هیچی نشه بعد از اونم هیچی‌ نمیشه

کاربری دست سه نفر :)))

دقیقا 👌

بیشتر دخترا میدونن اما خب دوست دارن دروغایطرف مقابلشون باور کنن چون دوسش دارن

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق میگی

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

این نظریه برای مرد ایرانی صدق نمیکنه😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

موافقم ولی قطع رابطه و  شروع یه رابطه ی جدید انرژی خیلی زیادی می حواد، برای همین اکثرا ادامه می ...

و شرایط اصلا درست نمیشه و این وسط فقط دختر ضربه میخوره

کاربری دست سه نفر :)))