2777
2789
عنوان

تجدید

96 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ی سوال دارم ازتون تا حالا شده چنتا درس رو توی پایه دوازدهم بیوفتید و بخواید شهریور امتحان بدین 

من فکر میکنم امسال خیلی از درس هامو می افتم چون اصلا نخوندم‌ هرچی هم ک خوندم قبول بشم میگن نمره سالانه حساب میشه ک من اصلا دی ماه امتحانامو خوب ندادم 

تاحالا هم هیچ درسی رو شهریوری نشدم میخواستم ببینم کل تابستون باید بری مدرسه یا اینکه شهریور امتحان میدن میرن خونه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تابستون کلا باید بری مدرسه؟

نه

برناپه امتحانی بهت میدن 

فقط روزایی ک امتحان داری میری اون ساعت امتحان میدی و برمیگردی 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بعد امتحانا چجوری حساب میشه مثلا نمره سالیانه چجوریه  بعد اینکه نهایی امتحان میگیرن؟

شهریور هرچی از برگه بگیری همون رو بهت میدن

مثلا:از ورقه ۱۰ بگیری همون ۱۰ روز برات تو کارنامه میزنن 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اها خیلی ممنون شما تاحالا شهریوری شدی؟

نه😂 ولی تادلت بخواد دوستام افتادن

منم امسال برای اولین بار چندتا درسو میفتم🥲

اگه شهریور برم امتحان سال دیگه نمیتونم برم ترمیم؟

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�
ببخشید ی سوال دیگه امتحانو مدرسه خودمون میدیم یا جای دیگه؟

مدرسه خودتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز