2777
2789
عنوان

تجدید

96 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ی سوال دارم ازتون تا حالا شده چنتا درس رو توی پایه دوازدهم بیوفتید و بخواید شهریور امتحان بدین 

من فکر میکنم امسال خیلی از درس هامو می افتم چون اصلا نخوندم‌ هرچی هم ک خوندم قبول بشم میگن نمره سالانه حساب میشه ک من اصلا دی ماه امتحانامو خوب ندادم 

تاحالا هم هیچ درسی رو شهریوری نشدم میخواستم ببینم کل تابستون باید بری مدرسه یا اینکه شهریور امتحان میدن میرن خونه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تابستون کلا باید بری مدرسه؟

نه

برناپه امتحانی بهت میدن 

فقط روزایی ک امتحان داری میری اون ساعت امتحان میدی و برمیگردی 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بعد امتحانا چجوری حساب میشه مثلا نمره سالیانه چجوریه  بعد اینکه نهایی امتحان میگیرن؟

شهریور هرچی از برگه بگیری همون رو بهت میدن

مثلا:از ورقه ۱۰ بگیری همون ۱۰ روز برات تو کارنامه میزنن 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اها خیلی ممنون شما تاحالا شهریوری شدی؟

نه😂 ولی تادلت بخواد دوستام افتادن

منم امسال برای اولین بار چندتا درسو میفتم🥲

اگه شهریور برم امتحان سال دیگه نمیتونم برم ترمیم؟

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�
ببخشید ی سوال دیگه امتحانو مدرسه خودمون میدیم یا جای دیگه؟

مدرسه خودتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز