2777
2789
عنوان

اونایی که ماهواره دارن بیان لطفا

291 بازدید | 28 پست

ما تازه قراره ماهواره نصب کنیم چرا همه میگن تبلیغاتش مشکل داره؟ همه ی شبکه هاش تبلیغاتش این طوریه بلا استثنا؟ بعد نمیتونم تصور کنم چطور میتونه باشه تصویر بدی نشون میده یا محتوای تبلیغ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبکه هایی که فیلم سینمایی ایرانی پخش میکنه  خیلی ، خیلی افتضاح‌، همش تبلیغ قرص تقویت ج.ن.س.س ....سرد مزاجی، و تبلیغ دلرو همورئید، میکنه.....اگه بچه کوچیک یا نوجوان دارید نصب نمیکردین بهتر بود، ممکن بچه دچار بلوغ زود رس بشه ....

نه بابا کلا چند تا تبلیغ داره

داروی چاقی لاغری

ساعتای جدید

کفش و کتونی 

همه کانالها هم همین چند تا تبلیغ و نشون میدن 

خوب تبلیغاتشون معمولا با لباس ماکسی یا پیراهن شلواره 

چیزایی که اگه تو ماهواره نبینی تو اینستا حتما میبینی به چشم عادیه

کانالهای آهنگاش عالیه 

خیلیم میگن شبکه های جم ب درد نمیخوره ولی فیلماش از ماله ایرانیا آموزنده تره بستگی به خودت داره که چی نگاه میکینی

شبکه هایی که فیلم سینمایی ایرانی پخش میکنه  خیلی ، خیلی افتضاح‌، همش تبلیغ قرص تقویت ج.ن.س.س .. ...

من خودم نوجوونم، اصلا مشکلی ندارم میدونم که جنبه ی همه ی اینارو دارم و تاثیر بدی نمی گیرم ولی به خاطر خواهر کوچیکم که 8 سالشه یکم نگرانم این تبلیغات چطوریه یعنی ممکنه یه بچه بفهمه موضوع تبلیغ چیه؟ تصویر بدی نشون میده؟