konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 عنوان همونم ک ب دماغم ضربه خورده بود😭😭 232 بازدید | 19 پست رفتم دکتر گف شکستهگف ی ماه چشب بزن بعد بیت ببینم چی میشهکسی دماغش شکسته؟؟حالم بده چکار کنممم 1403/03/16 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 اره گچ گرفتم چیشد میشه دقیق بگیمن ۸ روز پیش ضربه خورددرد میکنه و رفته بود ت یکمرفتم امرو دکتر گف ۱ ماه چسب بزن و بعد بیت نهایت ی عمل سرپایی میکنیم
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35446 چیشد میشه دقیق بگی من ۸ روز پیش ضربه خورد درد میکنه و رفته بود ت یکم رفتم امرو دکتر گف ۱ ما ... بینیتون عملی بوده؟
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 بینیتون عملی بوده؟ اره ۷ ماه بود عمل کرده بودم بچه با پا اومد توش با وزنش و شکسته
توتیا_شکلاتی عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 1577 والا عزیزم اطلاعی ندارم منم ۱۰ روز ک بودم بدجور ضربه خود حتی فک کردم شکست گقتم برم عکس ولی دکتر گفت نیازی نداره بری عکستوام بنظرم برو عکس بگیر شاید واقعا نشکستهچون دکتر من گفت اگ خون نیاد یعنی چیزی نشده تاپیکای قبلتو خوندم گفتی خون نیومده ک
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35446 اره ۷ ماه بود عمل کرده بودم بچه با پا اومد توش با وزنش و شکسته اگه خونریزی نداشتی احتمال داره با چسب زدن خوب بشه
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 والا عزیزم اطلاعی ندارم منم ۱۰ روز ک بودم بدجور ضربه خود حتی فک کردم شکست گقتم برم عکس ولی دک ... دکتر نگا کرد گف زخمخورده و گف خون گفتم گلوم پر شد گف خون ریزی داخلی کرده🥲
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 اگه خونریزی نداشتی احتمال داره با چسب زدن خوب بشه خونریزی داخلی داشم و راحت نمیتونم نفس بکشم
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35446 خونریزی داخلی داشم و راحت نمیتونم نفس بکشم پس احتمال خیلی زیاد باید برید برای ترمیمچون به مرور کج هم میشهمشکل تنفسی هم دارید داخلش ورم کرده احتمال انحراف هم هست
توتیا_شکلاتی عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 1577 دکتر نگا کرد گف زخمخورده و گف خون گفتم گلوم پر شد گف خون ریزی داخلی کرده🥲 ای وای چقد بد🥺خیلی سخته منم خیلی میترسم دائم داره ب بینیم ضربه میخورهخودمم ماساژ بد. دادم قسمت استخونی دماغم صدا میده و فک کنم انقد بد فشار دادم ک شکسته یا ترک خورده نمیدونم همون قسمتمم قوز اورده منتظرم یکسال شه ک تکلیفشو مشخص کنم
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 پس احتمال خیلی زیاد باید برید برای ترمیم چون به مرور کج هم میشه مشکل تنفسی هم دارید داخلش ورم کرده ... دکتر گف عمل سرپایی بعد یکماهخیلی درد دره اره تنفسم خرابه
konkoriammm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2488 ای وای چقد بد🥺 خیلی سخته منم خیلی میترسم دائم داره ب بینیم ضربه میخوره خودمم ماساژ بد. دادم قسمت ... خیلی بده من میمیرم دیگ واقعا توان این و ندرمخسه شدماگ چسب بزنم ممکنه خوب صه؟ب عمل نرسهرفتیو دکتر چی گف بهتون
توتیا_شکلاتی عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 1577 خیلی بده من میمیرم دیگ واقعا توان این و ندرم خسه شدم اگ چسب بزنم ممکنه خوب صه؟ ب عمل نرسه رفتیو ... رفتم عزیزم دکتر میگه حساسی و...میگه ورم داری بخوابه خوب میشه و ...اگ میگی مشکل تنفسی داری پس باید عملش کنی ایشالا ک خدا بکاری کنه خوب شه و ب عمل نرسه چون خیلی سخته درکت میکنم