2777
2789
عنوان

تقصیر منه تو دعوا با شوهرم یا شوهرم

373 بازدید | 26 پست

برا این تعطیلات برای اولین بار تو ۹ سال زندگیمون با دوستاشون رفتند بیرون و یک شب تو وییلایی خوابیدن 

البته دوستاش مسجدی و..

بعد امروز گفتم‌خوش گذشت گفت اره خودش گفت 

شوخی میکردیم 

البته گفت از نوع بدش 

که یکی تعریف کرده نمیشه اینجا بگم 

بعد داشت استراحت میکردیهو گفتم چرا شوخی جنسی میکنی با دوستات زشته 

گفته موضوع ماله دیروز بود ول کن 

گفتم نه نمیشه ابروریزیه زشته 

گفت تو با دوستات میری بیرون من میپرسم چی گفتید 

گفت ول کن 

گفتم نه بگو دیگه چی گفتی.گفت مربوط به ما پسراس ب تو ربطی نداره  

خیلی گیر دادم عصبانی شد گفت ک .... م تو ک وس فلان خواهر.. گفت خوب شد ولم میکنی

ناراحت شدم خیلی گریه کردم  

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر گیر میدییی

حالا یه چیز گفتن به خودشون مربوطه 

مگه مامانشی که میخوای تربیتش کنی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

به نظرم نباید گیر میدادی اونم نباید هرچی تو دهنش میاد بگه 

اره منم برا همین ناراحت شدم .

الان تقصیر منه 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

خب چرا گیر دادی مگه میشه جمله به جمله شونو تعریف کنه و کنترلش کنی ادبش کنی از این به بعد دیگه نمیگه ،فکر کردی تو جمع شون یه قل دو قل بازی میکنن پس 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
گفت ک ی. ر م تو اونجای خواهرت؟ خواهر خودت اسی؟

نه خواهر من 

همیطور ی چمله ای گفت فلان 

واای 😳کاش گیر نمیدادی بش 

چرا بد شد 

جملش خیلی بده نه 😭😭

چقدر گیر میدییی حالا یه چیز گفتن به خودشون مربوطه  مگه مامانشی که میخوای تربیتش کنی

خب بدم میاد از این حرفا جمعی که من میبینمشون 

خب نمیگن چ شوهر بی ادبی داره 

چه بی حیا

نمیدونم چرا خندم گرفت.خب چرا انقد گیر میدی حالل شوهی کرده ک کرده همه مردن دیگه

چرا خندت گرفت