2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم حداقل خودت سبک میشی باور کاربرا ک مهم نی

کاری به کاربرا ندارم

دخترم ۳ ماهه بارداره از خوشحالی داشتم میمردم پدرش بدتر از من تو مدت ایقدر اذییت شد همش زیر سرم  دلش خوش بود تموم میشه این ایام  بقدری بچم ضعیف شده از حالتدتهوع نخوردن غذا شب وروز تو سرویس بود تحمل میکرد هربار میرفت سونو از توشحالی نمیدونی چکار میکرد امروز رفته گفتن ضربان نداره 

وای وای خدا این همه زحمت این همه شوق ذوق بچم دق میکنه دلم برای زحمتهاش میسوزه

@دختران_تابستان  

@mary2772  

@مامان،مهدیار‍ 

@لیلا_۷۰  

برای مام مصی مشکلی پیش اومده لطفا براش دعا کنید 🙏

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

کاری به کاربرا ندارم  دخترم ۳ ماهه بارداره از خوشحالی داشتم میمردم پدرش بدتر از من تو مدت ایقد ...

مهربونم توکل بخدا ۱۰۰۰صلوات تقدیم به امام زمان 

ان شالله خبر خوش بشنوم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

درسته من دلم برای سختی واذییتش میسوزه مادرم طاقت ناراحتی بچمو ندارم  فکر دختره خودم هستم خدا به ...

@مامانی_ماهانم  

@markooo  

@99999999999999  

@لیلگون  

@آویشونم  

دوستان دختر مامان مصی بارداره 

تو سونو مشکل ایجاد شده بیزحمت براش دعا میکنید🙏🩷

@اردشیردرازدستم  

سلام عزیزم 

دختر مامان مصی بارداره 

تو سونو مشکل ایجاد شده بیزحمت براش دعا کن🙏🩷

2790
2778
2791
2779
2792