2777
2789
برای چی بستری بشه؟

سقط عزیزم  بچه رشد نکرده قلبش از کار افتاده 

اولین سونو دهده بود ضربان قلب بچه رو دعشت گذاشت گوش کردم  الاهی یه شادی توصورت دخترم میدیم  من ناشکر نیستم هرچی خدا بخاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط عزیزم  بچه رشد نکرده قلبش از کار افتاده  اولین سونو دهده بود ضربان قلب بچه رو دعشت گذ ...

الان درک می کنم دخترتون خیلی ناراحت باشه تصور مادر شدن و یهو اینطوری شدنش خیلی دردناکه به دخترتون دلداری بدین شاید واقعا خیری توی کار باشه بعدا متوجه بشین کسی چه میدونه مهم اینه الان کنار دخترتون باشین نزارین زیاد غصه بخوره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
انشاله به لطف خدا  حاجت روابشی دخترم

ممنون مامان خانم ان‌شاءالله همچنین 

سلام  خوبی تموم  شد دیگه بچم چند روزه داره گریه  چقدردعذاب کشید ۵ شنبه باید بره بستر ...

سلام عزیزدلم قربونت برم اصلا نگاه نکرده بودم مانا توتاپیک شماتگم کرده .غصه نخورعزیزم یه تجربه تلخ بوده برامنم اتفاق افتاده ان شاءالله ازاین با بعد خدابهش نی نی سالم میده قربون دل مهربونت  دلم براتون تنگ شده.به دخترگلتونم بگو ناراحت نباشه تنش سلامت باشه ان شاءالله به وقتش خدابهش نی نی خوشگل میده

🩷🩷

دعای من برای شما همیشه هست هرچند تودم قابل نیستم ولی خدا مهربونه ودرحق دیگران رو براورده میکنه انشال ...

ممنون لطف دارین به ما🥲

سلام عزیزدلم قربونت برم اصلا نگاه نکرده بودم مانا توتاپیک شماتگم کرده .غصه نخورعزیزم یه تجربه تلخ بو ...

درست میگین  قسمت این بوده   

اون و روز تازه شنیده بودم فکرم اصلا کار نمیکرد  هرچی تک میکردم  نمیشد 

قربونت بشم  میدونی چقدر دوست دارم 

اتفاق برای همه می افته 

کم کم یزره اروم شده 

من فقط ناراحت عذاب کشیدن  دخترم بودم  خیلی بد ویار بود 

توکل بخدا 

ممنون بابت دلداری تون 

فدات شم

2790
2778
2791