2777
2789
عنوان

همس تر😂

224 بازدید | 15 پست

میخوام با لینک دعوت وارد همس تر بشم

بعد صاحب لینک پی وی منو میبینه ایا ؟

میخوام واردش بشم میگم لاقل یه خیری برسونم😂

بعد امیدی هس ازش پول دراریم😂

(نی نی یار کاربریمو نترکونیا دیگه شماره ندارم بوخودا😂)

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اسم اکانتی ک باهاش وارد شدی براش مینویسه ولی نمیتونه بیاد پیویت

قربون محبتت دمت گرم

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚
نمیبینه  کاش یکی مثل شما داشتم منم🥲

قربوووونت برم چرااا😂🌻

میبینه لطفا لینکمو بدم وارد شو بخدا ثواب داره😪

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
قربوووونت برم چرااا😂🌻

اخه فقط یه نفر نیاز دارم با لینکم وارد شه😭😂

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
میبینه لطفا لینکمو بدم وارد شو بخدا ثواب داره😪

عزیزدلممم فک کنم همین یه بار تونستم بزنم 

اگه بازم تلگرام داشتم میگرفتم ازت واقعا 🥺🫂

استارتر تاپیکتون ممنوعه قفل کنید 

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

اره من دعوت کردم خانواده شوهرمو میبینم تو اکانتم میدونم اینو الان گفتم شما دیگه محاله اعتماد کنی مثلا با لینک من بیای ی خیری هم به من برسونی ولی چیکار کنم همیشه چوب صداقتمو خوردم😂

و در نهایت تصمیم بگیر بیا دیگه🥲 منتظرم منکه نمیشناسمت ولی گیر یدونه کارتم که سکه پنج میلیونی رو بگیرم

https://t.me/hamsTer_kombat_bot/start?startapp=kentId5734366699