2777
2789

ولی خب فکر کردین یا برا کسی مهم نیست یا جالب نیست.

میتونه یه چیزی باشه که ذوقشو دارین،یه اتفاق،یه تصمیم و کلا هرچیزی.

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیم گرفتم آدما واسم مهم نباشه دیگع رفتاراشون اون لحظه بهترین تصمیمم بوداز همون روز ک شروع کردم ی ح ...

قبلا اینجوری بودم بشدت آرامش داشتم.مطمئن باش حالت خیلی تغییر میکنه❤️

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

قبلا اینجوری بودم بشدت آرامش داشتم.مطمئن باش حالت خیلی تغییر میکنه❤️

واقعا همینه

اینکه دیدم آدما بهم بی تفاوتن و منم مث خودشون رفتار کردم

بعد تازه ناراحتم میشدن

میگفتن چرا ی جوری شدی چرا تغییر کردی

و من خیی خوشحالم مث خودشون شدم

هیچی کلی پول مشاور میدادم چون یه مشت دیوونه نمیرفتند تیمارستان

🤝🏼متاسفانه همه اونایی که دیوونه ان فک میکنن سالم ترینن و نیاز به تراپیست ندارن

کاش میتونستم ی خونه از خودم داشته باشم

ایشالا که یه روز یه خونه دوست داشتنی نصیبت بشه🙂🙂

واقعا همینهاینکه دیدم آدما بهم بی تفاوتن و منم مث خودشون رفتار کردمبعد تازه ناراحتم میشدنمیگفتن چرا ...

نهایتا آدم میفهمه اول خودش و دوم خانوادش مهمن

بقیه آدما میرن.ما میمونیم و حال روحیمون و زخمامون...

کاش میشد میخواستم چهره ام خیلی زیبا باشه الان زشتم

رشته مورد نظرم قبول شم برم ادامه تحصیل بدم با اکسم به ازدواج ختم میشد همه اینارو میخواستم

تو بردی من دیگه نمیتونم کسی رو مثل تو دوست داشته باشم A نابودم کردی 

شاید ناراحت کننده باشه حرفامونمن همیشه دلم میخاس بدونم چرا خدا دوستم نداشت؟؟؟

عزیزدلم🥲من هیچی نمیگم چون نمیدونم چی گذروندی که این فکرو میکنی.فقط امیدوارم بعد این زندگی برات روزای بهتری رو رقم بزنه❤️

الان خواستم درموردش تاپیک بزنم دیدم حال توضیح اضافرو ندارم مادر من یه ادم روانی به تمام معناس دیگه منو به جنون رسوند الان شیش ماه قطع رابطه کاملم باهاش من باردارم دوتا دختر کوچیکم دارم چند وقت پیش از درد بی کسی یساعت رفتم خونه مامانبزرگم اونم از بس گفت بیا بعد بچه هام یکم شیطنت کردن اینم رفته به مادرم گفته مادرم زنگ زده به شوهرم با خوشحالیو غرور گفته هه شنیدم دخترم داره یچه هاشو روانی بار میاره د اخه بیشرف بچه های منکه هیچ مشکلی ندارن ولی اینم سرکوفت دادن داره؟