2777
2789
عنوان

بیا بنویسیم...‌🎧

174 بازدید | 28 پست

https://uupload.ir/view/unknown_artist_-_bia_benevisim_(320)_olfv.mp3/

بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردا

بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا

بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده

ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بازم این شب صبح میشه بازم فردا میشه بازم این در باز میشه

تمام امید ما به خداس و زندگی با همین چالشهایی که داره زیباس

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزد منم هم اسم شماست یه لحظه اسمشو دیدم اشک نشست تو چشمم دعا کنین براش لطفا😭🙏

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
بازم این شب صبح میشه بازم فردا میشه بازم این در باز میشه تمام امید ما به خداس و زندگی با همین چالشه ...

دقیقا👌

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
نامزد منم هم اسم شماست یه لحظه اسمشو دیدم اشک نشست تو چشمم دعا کنین براش لطفا😭🙏

ایشالله تا ۳روز دیگه خبر سلامتیشو میدی.شک نکن

فک کردم اون آهنگس ک میگه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو دریا😑

میخاستم اونو بزارم نزاشتم

ایشالله تا ۳روز دیگه خبر سلامتیشو میدی.شک نکن

ایشالله خداکنه فعلا تو کماست😭

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
بیا بنویسیم روی  آب روی خاک رو پرپرنده رو ابرا😐😐

خب همین همین غافلگیر شدین😁

و باز افلاتونا به نی نی سایت هجوم میارن و مینویسن شاعرانه😂😂

نگو اینجوری خدا قهرش می گیره انرژی منفی میاد😂

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

ایشالله خداکنه فعلا تو کماست😭

خیرشو بده تا ۳ روز دیگه خوبه