2821
2789
عنوان

بیا بنویسیم...‌🎧

178 بازدید | 28 پست

https://uupload.ir/view/unknown_artist_-_bia_benevisim_(320)_olfv.mp3/

بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردا

بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا

بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده

ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بازم این شب صبح میشه بازم فردا میشه بازم این در باز میشه

تمام امید ما به خداس و زندگی با همین چالشهایی که داره زیباس

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نامزد منم هم اسم شماست یه لحظه اسمشو دیدم اشک نشست تو چشمم دعا کنین براش لطفا😭🙏

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
بازم این شب صبح میشه بازم فردا میشه بازم این در باز میشه تمام امید ما به خداس و زندگی با همین چالشه ...

دقیقا👌

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
نامزد منم هم اسم شماست یه لحظه اسمشو دیدم اشک نشست تو چشمم دعا کنین براش لطفا😭🙏

ایشالله تا ۳روز دیگه خبر سلامتیشو میدی.شک نکن

فک کردم اون آهنگس ک میگه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو دریا😑

میخاستم اونو بزارم نزاشتم

ایشالله تا ۳روز دیگه خبر سلامتیشو میدی.شک نکن

ایشالله خداکنه فعلا تو کماست😭

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
بیا بنویسیم روی  آب روی خاک رو پرپرنده رو ابرا😐😐

خب همین همین غافلگیر شدین😁

و باز افلاتونا به نی نی سایت هجوم میارن و مینویسن شاعرانه😂😂

نگو اینجوری خدا قهرش می گیره انرژی منفی میاد😂

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

ایشالله خداکنه فعلا تو کماست😭

خیرشو بده تا ۳ روز دیگه خوبه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز