علیs مدیر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 عنوان بیا بنویسیم...🎧 | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست https://uupload.ir/view/unknown_artist_-_bia_benevisim_(320)_olfv.mp3/بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردابیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردابیا بنویسیم روزگار قاتل امیدهولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤 1403/03/16 | 15:36 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100512 خب همین همین غافلگیر شدین😁 آقا غافلگیره چی😂😂😂😂اون آهنگه رو گفتم😐 مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 فک کردم اون آهنگس ک میگه بیا بنویسیم روی خاک رو درخت رو پر پرنده رو دریا😑 همه غافلگیر شدن😁 ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
silence_mood عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 313 خیرشو بده تا ۳ روز دیگه خوبه انشالله که درست باشه ممنونم ازتون در خلوت روشن با تو گریستهام برای خاطر زندهگان، و در گورستان تاریک با تو خواندهام زیباترین سرودها را زیرا که مردهگان این سال عاشقترین زندهگان بودهاند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 آقا غافلگیره چی😂😂😂😂 اون آهنگه رو گفتم😐 خب قکر کردین اونه ولی نبود این خوبه قابل پیش یینی نبود ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
mis_hani عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5353 همه غافلگیر شدن😁 چ ربطی داره😐 جنگل سوخته را وعده باران ندهید
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100512 خب قکر کردین اونه ولی نبود این خوبه قابل پیش یینی نبود هاااا😂پس دوس داری ملتو سرکار بذاری😆😆 مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 چ ربطی داره😐 نمیدونم منظورم قابل پیش بینی نبود یه چیزی گفتم حدی نگیرین ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 هاااا😂پس دوس داری ملتو سرکار بذاری😆😆 با اجازه 🤣یه بار ما سرکار بزاریم ملتو به ما نمیرسه؟ ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
mis_hani عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5353 نمیدونم منظورم قابل پیش بینی نبود یه چیزی گفتم حدی نگیرین اوک جنگل سوخته را وعده باران ندهید
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100512 با اجازه 🤣یه بار ما سرکار بزاریم ملتو به ما نمیرسه؟ نکن برادر من نکن آخر عاقبت نداره😂😂😂😂😂 مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 نکن برادر من نکن آخر عاقبت نداره😂😂😂😂😂 نه واقعا قصد سرکاری نبود.فاز غم بود اینجور شد مثل تاپیک امان از زنها کمدی شد 🤕 ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100512 نه واقعا قصد سرکاری نبود.فاز غم بود اینجور شد مثل تاپیک امان از زنها کمدی شد 🤕 😂😂😂😂آها😆😆😆😆من دیگه خندم قط نمیشهتاتوباشی دیگه اینجانخای از فاز غم بگی مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
علیs مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1947 😂😂😂😂آها😆😆😆😆 من دیگه خندم قط نمیشه تاتوباشی دیگه اینجانخای از فاز غم بگی 🤣برعکس میشه همش. یه فاز دیگه درمیاد ✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100512 🤣برعکس میشه همش. یه فاز دیگه درمیاد آره😝😂 مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘