2777
2789

هیچکدوم با احترام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم های قشنگتر هم زیاده 

خب همه اسما قشنگن

انتخاب و نظر ایشون این ۳ تا بوده ولی تردید داشته بینشون

بهترین رو از نظر خودت بزن تو نظر سنجی اگه نیس برو تاپیک بعدی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

افرا مهدخت مهرو مهگل

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب همه اسما قشنگن انتخاب و نظر ایشون این ۳ تا بوده ولی تردید داشته بینشون بهترین رو از نظر خودت بز ...

عزیزم من نظر شخصیم رو گفتم🫶🏻 استارتر هم طبیعتا میتونه برا بچش هر اسمی ک میخواد بذاره ولی قرار نیست نظر همه یکی با‌شه بدون توهین گفتم که سلیقه من نیست😊

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

عزیزم من نظر شخصیم رو گفتم🫶🏻 استارتر هم طبیعتا میتونه برا بچش هر اسمی ک میخواد بذاره ولی قرار نیست ...

سلیقتو ک نگف رو کن

گفت بین این ۳ تا کدوم قشنگتره یا انتخاب کن یا برو بعدی

دیگه چرا اسیو دودل میکنی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

سلیقتو ک نگف رو کن گفت بین این ۳ تا کدوم قشنگتره یا انتخاب کن یا برو بعدی دیگه چرا اسیو دودل میکنی

نمی‌فهمم غیر از من بازم نظر مخالف بود الان چرا پاچه منو گرفتی😂😂 در ضمن اینجا سایت عمومیه با هزارتا کاربر و هزار تا نظر متفاوت قرار نیست همه مثل تو فکر کنن اگه هر کسی ک با نظر دیگری مخالفه بخواد پاچه اون یکی رو بگیره ک دیگع هیچی  

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

نمی‌فهمم غیر از من بازم نظر مخالف بود الان چرا پاچه منو گرفتی😂😂 در ضمن اینجا سایت عمومیه با هزارتا ...

هه هه هه