2777
2789
عنوان

موی دختر بچه ی فر رو باید چیکارکرد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2918 بازدید | 87 پست
شامپو مو نورپی ویت دی دکتر پوست و مو برای من نوشت البته نمیدونم برای کودکان هم خوبه یا نه فکر نمیکن ...

اخی عزیزم مخصوص موهای فر؟😍

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم فره رشدی نداره لامصب مثل خودمه من دورش رو خالی میکنم وسطش میمونه یک آب بزنی مثل بره تازه دن ...

واییییی عزیززمممم😂😂😂چیکارش کردی خب

تصورش کردم

خداحفظش کنه

نه اونطوری اجازه نمیده خیلی حساسه رو موهاش و دخترانگیش😂

بعدحموم که موهاش بلنده وفرش بازمیشه کلی ناز وادا میاد که موهام بلنده ببین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترمنم موهاش فره .نمیدونم ب کی رفته فقط🤷‍♀️  همون بلند بزار بمونه کوتاه بدتر مدلش زشت میشه .م ...

کوتاه تر که بود ماسک مو میزدم خیلییییی حالتش قشنگ میشد😍

اره خودمم دلم نمیاد کوتاه کنم

موهای بلند دوست داره میگه عروس شدم🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جون نه فر قشنگه ولش کن هدیه خداس

اره واقعا قشنگ وگوگولیه😅فقط نمیدونم باید چیکارکنم که همیشه مرتب و قشنگ و آراسته بنظر برسه و بهم ریخته نباشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واییییی عزیززمممم😂😂😂چیکارش کردی خب تصورش کردم خداحفظش کنه نه اونطوری اجازه نمیده خیلی حساسه رو ...

نه دختر من از لباس دخترونه متنفره همه لباساش ارتشی و پسرونه و چرم مشکی کلا مثل پسران باباش تتو داره انقدر گریه کرد منم میخوام برچسب تتو گرفتم‌براش میگم کجا بزنم میگه جا گردنم بزن کلا ۳ و سال و نیمه انگار ۳۰ سالشه 

اصلا فر چرا میبنددددی  بزار افشون باشه ،فیض ببری

اخه بشدت گرماییه و عرق میکنه

دلم میسوزه گرمش بشه

تاجایی که راه داره جمع میکنم موهاشو که اذیت نشه مخصوصا الان که موهاش بلنده🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعا قشنگ وگوگولیه😅فقط نمیدونم باید چیکارکنم که همیشه مرتب و قشنگ و آراسته بنظر برسه و بهم ریخ ...

موی فر ناخودآگاه بهم ریخته میشه من آبشاری موهای پسرمو می‌بندم حداقل جلو موهاش مرتب وایمیسته خودش میاد میگ ببندم موهام شلخته نباشه🤣🤣🤣

پسر منم سه سالشع فره  موهاشو آبشاری ب طرف پشت میبندم  من ک عشق میکنم فرفری و بهم ریخته س ...

اخی خداحفظشون کنه برات عزیزم😍😍

دخترم خیلی موهاش بلندشده

هرچی بلندتر میشه حالت دادن به موهاش سختتره

خودمم که موهام صافه نمیدونم باید برای مرتب بنظررسیدن موهاش چه اقدامی کنم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی خداحفظشون کنه برات عزیزم😍😍 دخترم خیلی موهاش بلندشده هرچی بلندتر میشه حالت دادن به موهاش سختت ...

ای جونمممممم..... دخترم موهاش لخت بود بزار پسرمم موهاش بلند بشه فهمیدم چکار کنم بهت میگم 🤣🤣🤣

عی جان کمی کوتاه کن  نه زیاد اون بالا گوجه ای ببند  یا اگه میزاری ببافش  مندعاشق ...

😍😘

گوجه ای بستن خیلی سخته موهاش گره میخوره لای کش😂

ولی بافت رو باید امتحان کنم😍😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35