2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

228 بازدید | 34 پست

سلام من دانشجو آخر فیزیوتراپیم بعد توی یه مرکز خصوصی کار میکنم اینم بگم که نه نامزدم میدونه و نه پدرم واقعیتش از نظر مالی بهش نیاز ندارم فقط خواستم دستم توی جیب خودم باشه الانم که ۵ ماهه کار میکنم اصلا حقوق ندادن همش میگن ماه بعد😐

بگذریم نگرانی اصلی من اینه توی این مرکز دقیقا رادیولوژی و فیلتراسیون کنار همن اشعه میخورم همش 

چندبار به رادیولوژیسته گفتم در  ببنده نمی‌بینده میگه نترس تو دوری یه متر شده فاصله ات 

میگم نکنه سر هیچ و پوچ سرطان بگیرم حالا یه هزاری هم ندادن😐

توی ۵ ماه روزی ۲۰ تا مریض میاد حداقل براشون حساب کردم  تا الان ۴۰۰ باز بهم اکسپوز شده شاید😐🖐🏻

چیکار کنم همش میخوام نرم میگم حقوق ۵ ماه بگیرم بعد 🙇‍♀️

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

فیزیوتراپی رو کیبورد کرد فیلتراسیون😐

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولت روبگیر دیگه نرو توبحساب درس خونده ای نزار ازت سواستفاده کنن اخه۵ماه

اره بخدا روم نمیشه بگم 

حالا اذییتتم میکنن والا

بنظرم بهونه بیار و بگو خونمون جابجا شده و مسیرم دیگه دوره و سخته بیام یا یه بهونه بهتر پیدا کن و بگو میخام تسویه حساب کنم.

قرارداد اینا داری؟

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم
اره بخدا روم نمیشه بگم  حالا اذییتتم میکنن والا

تو کار اگه رودربایستی کنی، باختی

اینو همیشه گوشه ذهنت داشته باش

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم
بنظرم بهونه بیار و بگو خونمون جابجا شده و مسیرم دیگه دوره و سخته بیام یا یه بهونه بهتر پیدا کن و بگو ...

نه فقط استادمون معرفی کرد به متخصص ارتوپد اون کلینیک اونم منو آورد گذاشت چند بار  گفت برو امور مالی هعی گفتن ماه بعد😐

روزی۲۰تامراجعه کننده داره یک روزش روبتوبده میشه حقوق یکماهت پس بدون داره ازت سواستفاده میکنه

اره بخدا 

کارشناس رادیولوژی اونجا ۵ برابر من شاید حقوق بگیره 

تو کار اگه رودربایستی کنی، باختی اینو همیشه گوشه ذهنت داشته باش

والا یه بار رفتم امور مالی یه جوری سرم داد زد شما ۳ ماهه کار میکنی نمیدونی باید حقوق بگیری تازه اومدی 

بعدش گفت شماره کارت بده دیگه رفت که رفت😐

نه فقط استادمون معرفی کرد به متخصص ارتوپد اون کلینیک اونم منو آورد گذاشت چند بار  گفت برو امور ...

پس همون بهونه رو جور کن و درخواست تسویه کن و تا تسویه نکردن، کار رو ترک نکن که اگه رفتی، دیگه پولت رو نمیدن.

اگرم پول ندادن یا اذیت کردن به استادت بگو، 

پس همون بهونه رو جور کن و درخواست تسویه کن و تا تسویه نکردن، کار رو ترک نکن که اگه رفتی، دیگه پولت ر ...

بهم گفتن خرداد احتمالا واریز شه پولو بگیرم دیگه  نرم

والا یه بار رفتم امور مالی یه جوری سرم داد زد شما ۳ ماهه کار میکنی نمیدونی باید حقوق بگیری تازه اومد ...

پس دیدی....‌ بخاطر رودربایستی و خجالت، ضرر کردی و در ادامه هم بخاطر پیگیری نکردن، حقوق نگرفتی

الانم تا دیر نشده، حتی همین امروز،  برو حسابداری و بگو من ک شماره کارت و اینام دادم اما حقوق ندادین بهم

تو طلبکاری و باید صداتو بالا ببری، نه اونا

پس دیدی....‌ بخاطر رودربایستی و خجالت، ضرر کردی و در ادامه هم بخاطر پیگیری نکردن، حقوق نگرفتی الانم ...

والا حسابدار یه جوری سرم داد زد اصلا ترسیدم

گفتم من حقوق نگرفتم شما چرا فشارت میره بالا 

بعدش گفت اردیبهشت میدم زنگ زدم گفت احتمالا خرداد میگم منتظر خرداد بمونم نشد برم میترسم از اقاهه

بهم گفتن خرداد احتمالا واریز شه پولو بگیرم دیگه  نرم

الان ۱۶  روز از،خرداد گذشته

ببین من خودم حسابداری و بهت میگم، باید پیگیر کارت باشی، نه اینکه ۱۵ روز دیگه هم بشینی ک واست بریزن.

امروز یا فردا برو سراغ شون