2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 34 پست
الان ۱۶  روز از،خرداد گذشته ببین من خودم حسابداری و بهت میگم، باید پیگیر کارت باشی، نه اینکه ۱ ...

فردا زنگ بزنم 

نگه این دختره چقدر سیریشه گفتم خرداد باز زنگ میزنه 

بعدشم بهم گفت من امور مالیم حسابدارم شماره کارت شمارو دادم یه جا دیگه باید واریز کنه دست  من نیس

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا حسابدار یه جوری سرم داد زد اصلا ترسیدم گفتم من حقوق نگرفتم شما چرا فشارت میره بالا  بعدش ...

ترس نداره

حق و حقوق خودتو داری مطالبه میکنی

حضوری برو... تلفن نزن

بگو من حقوق عقب افتادمو همین الان نیاز دارم و میخام.

یکم مطالبه گر باش

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم
راضی ای از رشتت؟چقد میتونی توی این رشته درامد داشته باشی؟

رشته خوبیه بعد از ۳ رشته اصلی

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
فردا زنگ بزنم  نگه این دختره چقدر سیریشه گفتم خرداد باز زنگ میزنه  بعدشم بهم گفت من امور ...

حقوق باید آخر ماه واریز شه و الان ۵ ماه تاخیر دارن، بعد تو سیریشی!!!!

بگو دقیقا کجاست، من برم از همونجا سوال کنم چرا واریز نکردن

بخش حقوق و دستمزد معمولا این کارو انجام میده

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم
ترس نداره حق و حقوق خودتو داری مطالبه میکنی حضوری برو... تلفن نزن بگو من حقوق عقب افتادمو همین ال ...

فردا برم حضوری حرف بزنم پس

حقوق باید آخر ماه واریز شه و الان ۵ ماه تاخیر دارن، بعد تو سیریشی!!!! بگو دقیقا کجاست، من برم از هم ...

عه یعنی به حسابداری مربوط نمیشه 

والا به من میگه من شماره کارت دادم اونجا باید واریز کنه نمیکنه 

پس فردا برم بگم اونجایی که میگی کجاس برم بپرسم

چقد میشه توی این رشته درامد داشت؟

خیلی اگه بتونی شخصی کار کنی

حتمااااا👌

ممنون گلم برات صلوات فرستادم🌹

عه یعنی به حسابداری مربوط نمیشه  والا به من میگه من شماره کارت دادم اونجا باید واریز کنه نمیکن ...

آره حتما

حقوق و دستمزد یک  واحد از واحدهای متعدد حسابداریه

آره حتما حقوق و دستمزد یک  واحد از واحدهای متعدد حسابداریه

🧸❤️سپاس