2777
2789
عنوان

انتخاب رشته /ریاضی /تجربی

60 بازدید | 10 پست

سلام دوستان امسال انتخاب رشته دارم و مدرسه نمونه و تیز برای ریاضی ثبت نام کردم ولی همه میگن برو تجربی ریاضی آینده نداره .

کسی هست از رشته تجربی و ریاضی ؟میشه نظراتتون بگید .در مورد رشته که اگه میشه موفق شد در هر کدام نیازه چه نکاتی رعایت بشه و چه نکاتی انجام بشه اگه رشته دانشگاهی هم هست لطفاً نظرشو در مورد رشتش بگه 

هرکدومو دوس داری برو اصلا ب حرف بقیه گوش نکن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ریاضی فقط واسه مهاجرت خوبه رشته ریاضی خیلی آینده درخشانی تو ایران برای همه نداره 

اگه دوست داری ایران بمونی تجربی بهتره بازارکارش

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
تاپیک قبلیت نفهمیدم چی شد؟

هیچی یکی تاپیک همستر زده بود گفتم گزارش میزنم الان هر جا منو میبینه گزارش میزنه بدبخ ی جا هم فوش داده بود😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

برا خاهرم ک ب هیچ رشته‌ای علاقه نداره چی پیشنهاد  میکنید؟ خودش توش مونده

ببریدش مراکز استعدادیابی تا علاقش و پیدا کنه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
ببریدش مراکز استعدادیابی تا علاقش و پیدا کنه

نمیاد میگه نمیخام پول خرج این کارا کنم میخوام برم

برا مربیگری ثبت نام کنم 

دلش برا پول میسوزه

شکل من باش"هرشب بمیر فرداش بیدارشو از سر بگیر

ببین ریاضی فقط واسه مهاجرت خوبه رشته ریاضی خیلی آینده درخشانی تو ایران برای همه نداره  اگه دوس ...

خودم دوست دارم  خارج از ایران درس بخونم بعدش برگردم کشور خودم