2777
2789
عنوان

لینک ربات همستر اصلی با تیک آبی

162 بازدید | 17 پست

https://t.me/hamster_kOmbat_bot/start?startapp=kentId5610311410

بچه ها این فرصت رو از دست ندید الان میبینین همه به تلگرام پیوستن فقط بخاطر این بازی . از بقیه جا نمونین

سکه جمع کردن و... کار ساده ایه .

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@paradise__blossom   تاپیک تعطیل شد گفتی چرا به اینجا رسیدی. یادته کاربری انیشتن داشتی. سر قضیه رلم  که تاپیک زدم یکی اومد بام دعوای ناموسی کرد. منم باش دعوا کردم و تو اومدی جلو. و منم مجبور به دفاع از خود شدم. خیلی‌ عصبی بودم دیگه چیزیو تشخیص نمی‌دادم. تتا رسیدم به اینجا. 

جن‌گیر یهودی 

ی سوال چطوری ثبت نام میشی من واردش شدم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
نه اینجوری ام نیست از قبل باید اتفاقی تو خانواده ات افتاده باشه که تو اینطوری شده باشی کلم

ن اصلا. اتفاقاً من مادرم میگه هیچوقت فش نده دعوا نکن. من اینطوریم.  کارهای من ربطی به خوانواده ندارع 

جن‌گیر یهودی 
ن اصلا. اتفاقاً من مادرم میگه هیچوقت فش نده دعوا نکن. من اینطوریم.  کارهای من ربطی به خوانواده ...

امیدوارم درست بشی قبل از اینکه خیلی دیر شده باشه ولی بدون یه روز یه شر خیلی بزرگی دامن گیرت میشه اونجا یاد من باش که امروز اینو بهت گفتم

امیدوارم درست بشی قبل از اینکه خیلی دیر شده باشه ولی بدون یه روز یه شر خیلی بزرگی دامن گیرت میشه اون ...

نمی‌دونم. چیزی من نمیشه من فقط دفاع از خود کردم. اینو یادت باشه تو دعوا نیایی وسط چون خودت هم می‌خوری ما که بخشیدیدم.  قلبتو با کینه پر نکن. 

جن‌گیر یهودی 
نمی‌دونم. چیزی من نمیشه من فقط دفاع از خود کردم. اینو یادت باشه تو دعوا نیایی وسط چون خودت هم می‌خور ...

اگه هر فحش دیگه ایی داده بودی بخشیده بودمت شاید اصلا یادم نبود

ولی من تازه بچمو از دست داده بودم اون وقت

اگه هر فحش دیگه ایی داده بودی بخشیده بودمت شاید اصلا یادم نبود ولی من تازه بچمو از دست داده بودم او ...

عوففف باورت میشه خودمم ناراحت شدم؟. توهم فش مادرم دادی ولی من یک‌بار کینه نگرفتم به روت هم نیاوردم 

جن‌گیر یهودی