2777
2789
عنوان

اگه همسایتون زن بدکاره باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 36 پست
حالا حساس هم نشو شتید بستکانش هستن ببین زنان تنها دائم عذاب میکشن چه کنن؟ شاید قوم وخویشی کسی باشه

اخه همشون آقای تنها هستن

یه بار پیکان

یه بار پراید 

یه بار ۴۰۵

دیشبم خانومه پشت در نیمه باز مونده بود تا اون بره تو زنگ زد بهش

من منتظرم بودم شوهرم در پارکینگو باز کنه 

تبخال تناسلی؟ چون من و همسرم هم زگیل گرفتیم هم تبخال ولی هیچکدوم خیانت نکردیم بهم دیگه من از لیزر گر ...

زگیل فقط و فقط از رابطه جنسی منتقل میشه نمیفهمین یا خودتونو زدین به نفهمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبخال تناسلی؟ چون من و همسرم هم زگیل گرفتیم هم تبخال ولی هیچکدوم خیانت نکردیم بهم دیگه من از لیزر گر ...

اره عزیزم تبخال

چون سابقه تبخال دهانی داشت گفتم شاید از اونه

دیگه کشش ندادم

ولی شک تو ذهنمه

نمیدونم ولی راستش بخوای اصلا در مورد همسایه ها چیزی نمیدونم شما از کجا میفهمید همسایه تون کیه

با لباسای ناجور میومدن بیرون مرد همراهشون نبود و هر کدوم ماشین خودشونو داشتن

تو محله ما اون موقع بارز بودن یه جورایی

منطقمون پایین بود

ای بابا آدم ترسناکیه بچه هم داری؟

بله همون تایم باردار بودم

ولی در کل ادم خوبیه  فکرشم نمی کردم بهم خیانت کنه

الانم شک دارم مطمئن نیستم

نمیتونم باور کنم

آهان  نمی‌دونستم  ولی اینکه فقط به خاطر اینکه گفتی یادشه خونه طرف کجاست نمیشه گفت با اون ...

یهو حسم گفت ازش بپرس این سوالو اگه بلد بود ممکنه خیانت کرده باشه

شایدم فکر شیطانی بوده

اهل نماز و روزست

قسم خورده که کاری نکرده

ان شاءالله که راست گفته باسه

شمام برای ارامش دل و ذهن من لطفا دعا کنید

زگیل فقط و فقط از رابطه جنسی منتقل میشه نمیفهمین یا خودتونو زدین به نفهمی

عزیزم بهتره ک یکم با مراعات تر بگی من نفهم نیستم ولی تازگیا همه میدونن دیگه عاملش فقط جنسی نیست از طریق جنسی شایع تر هست ولی قطعا همون نیست و اون کلینیکی ک من میرفتم لیزر یه جماعتی رو بگیری کرد ک الان پلمپ هم شده به خاطر پلشت بودنشون در ضمن من و شوهرم واقعا به این امر تعهد واقفیم شوهرم اصلا هیچوقت سراغ اینجور کارا نرفته و اهلش نبوده حتی دروغ نباشه دیدم در حد شیطنتت پو رن ببینه ولی هیچوقت وا نداده تو زندگی از خودمم مطمعنم من زمانی ک رفتم دکتر حتی دختر مجرد باکره هم دیدم زگیل رفته بود و ازاینکه نمیتونست لیزر مونالیزا انجام بده ب خاطر دختریش زار زار گریه میکرد 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
اره عزیزم تبخال چون سابقه تبخال دهانی داشت گفتم شاید از اونه دیگه کشش ندادم ولی شک تو ذهنمه

نه عزیزم تبخال خیلی مرسوم تره و معمولا اکثر افراد گرفتنش زگیل شکش بیشتره ولی تبخال چیزی ک اگر توی دهنت داشته باشی با یک بار رابطه دهانی سریع میگیری و با هر بار ضعیف شدن ایمنی بدنت عود میکنه تازه تبخال ویروسی ک تو همه ی ما هست ولی خاموش ب محظ ضعیف شدن بدن عود میکنه 

عزیزم بهتره ک یکم با مراعات تر بگی من نفهم نیستم ولی تازگیا همه میدونن دیگه عاملش فقط جنسی نیست از ط ...

این لیزر و استخر و توالت عمومیو برا بدبختایی مثل شما در آوردن که نری طلاق بگیری یا به شوهرت شک کنی فردا پس فردا هم hiv بگیری میگی با همسایه روبوسی کردم از اون گرفتم چون شما نمیخواین حقیقتو بپذیرین شما هم با اون خیال خامت زندگیتو بکن شوهرتم بیرون به عشق و حالش برسه خدافظ شما

عزیزم بهتره ک یکم با مراعات تر بگی من نفهم نیستم ولی تازگیا همه میدونن دیگه عاملش فقط جنسی نیست از ط ...

اگه نظریه توالت عمومی درسته شما که زگیل دارین مطمعنا مادری خواهری مادرشوهری از سرویس شما استفاده کرده یا شما از سرویس اونا . مبتلا شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس قضیه استخر و لیزرم کنسله 

این لیزر و استخر و توالت عمومیو برا بدبختایی مثل شما در آوردن که نری طلاق بگیری یا به شوهرت شک کنی ف ...

خانم درست صحبت کن بدبخت اونی که تربیت حرف زدن نداره دوما شما ظاهرا خودتو زدی ب علی چپ لابد اون دختر مجردی ام ک گرفته بود خودش ی غلطی کرده بود با بکارتش نفهمیده بود. من اگ ی درصد امار زندگی خودم رو نداشتم اونوقت بود ک اجازه میدادم امثال شما که بلد نیستن چطور حرف بزنن بیان اینجا نظر مسموم بدن . ب سلامت 

خانم درست صحبت کن بدبخت اونی که تربیت حرف زدن نداره دوما شما ظاهرا خودتو زدی ب علی چپ لابد اون دختر ...

از زگیلات معلومه چقدر آمار زندگیتو داری آره مطمئن باش اونم یه غلطی کرده ولی نمیخاد بگه شوهرت سم خالصه خودت خبر نداری 

اره عزیزم تبخال چون سابقه تبخال دهانی داشت گفتم شاید از اونه دیگه کشش ندادم ولی شک تو ذهنمه

ببین عذر میخوام که میگم اما روابط نامتعارف ج.ن.س.ی مثل ا.و.رال باعث میشه ویروس دهانی هم جای خصوصی آدم باعث تبخال بشه ولی نوعش همون دهانی هست و حتی بالعکس یعنی ویروس تناسلی باعث تبخال تناسلی روی دهان بشه