2777
2789
عنوان

اگه همسایتون زن بدکاره باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 36 پست
اگه نظریه توالت عمومی درسته شما که زگیل دارین مطمعنا مادری خواهری مادرشوهری از سرویس شما استفاده کرد ...

من سرویسم جدا همیشه من مشکل لگن دارم نمیتونم جز فرنگی بنشینم دوما توالت ک نباشه اون لیزر که زگیل رو پخش میکنه این ویروس به شدت مسری و شایع شده... حتی وقتی میخان برای لیزر مونالیزا کنن تا زگیل رو از بین ببرن مکنده رو روشن میکنن تا با حرارت زگیل پخش نشه بهتره کمی بیشتر از اون دوره ای ک از روی کم اطلاعی فقط میگفتن رابطه عاملش هست فاصله بگیرید اینو برای شما هم ک تو مکان های عمومی و ارایشگاه ها میرید میگم تا بدونین حتی ب چشمم کسایی ک کم سن هستن و باکره هستن دیدم چطور مبتلا شده بودن اگ توضیحی در اینباره دارید بدید ک چطور یه پسر 10 ساله یا یک دختر باکره ی 15 ساله میتونه بگیره وقتی دخولی نبوده یا رابطه ای نداشتن.. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
از زگیلات معلومه چقدر آمار زندگیتو داری آره مطمئن باش اونم یه غلطی کرده ولی نمیخاد بگه شوهرت س م خال ...

من اصلا ترجیح نمیدم با شما دهن به دهن کنم امیدوارم هیچوقت ناخاسته به این مریضی مبتلا نشید و کسی ام قضاوت نکنید. شب خوش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا ترجیح نمیدم با شما دهن به دهن کنم امیدوارم هیچوقت ناخاسته به این مریضی مبتلا نشید و کسی ام ق ...

عزیزم ببخشید که تاپیک من باعث ناراحتی شما شد

با لباسای ناجور میومدن بیرون مرد همراهشون نبود و هر کدوم ماشین خودشونو داشتن تو محله ما اون موقع با ...

ماشین داشتن بدون مرد بیرون اومدن نشونه بد بودن افراد نیست و البته لباس نامناسب هم باید دید چی بوده بهرحال نامناسب و ناجور کلمات نسبی هستند 

عزیزم ببخشید که تاپیک من باعث ناراحتی شما شد

نه عزیزه دلم شما چرا عذر خواهی کنید فدات شم ما اینجا تاپیک میزنیم تا به هم دیگه کمک کنیم شما هم از این موضوع مستثنا نیستید. خیالت راحت گلم من اصلا اعصابم برای کسایی که زبونشون نمیفهمم بهم نمیریزم همینقدر که مردم درست اطلاع رسانی بشن و به شما کمکی بشه همین بسه گلم. انشالله همیشه تو عشق زندگی کنی عزیزم 

عزیزم بهتره ک یکم با مراعات تر بگی من نفهم نیستم ولی تازگیا همه میدونن دیگه عاملش فقط جنسی نیست از ط ...

سلام عزیزم زگیل تبخال فقط از رابطه جنسی میاد 

من پارسال نزدیک مقعدم چیزی دیدم رفتم دکتر گفت زگیله

دکترم بهم گفت فقط از رابطه جنسی میاد برو پیگیر همسرت

انقد پیگیر شدم دعوا با همسرم 

هر دو رفتیم دکتر دیگه مال من زگیل نبود اشتباه کرده بودن و شوهرمم هیچی نداشت و پاپ اسمیرمم سالم بود

اما همه دکترایی که رفتیم گفتن فقط از راه جنسی منتقل میشه 

گفتم یه زمان میگفتن از توالت و استخر اما امکانش نیست 

سلام عزیزم زگیل تبخال فقط از رابطه جنسی میاد من پارسال نزدیک مقعدم چیزی دیدم رفتم دکتر گفت زگیلهدکتر ...

میدونم عزیزم که زگیل اصلا از استخر و سرویس بهداشتی نیست گلم. ولی بخدا از راه لیزر میشه اونجا یک سره دستگاه ها تو قسمت واژینال زنا تو جریان فعالیت بود و حتی سری دستگاه رو عوض نمیکردن بماند که این نوع بیماری ویروسی و همه میدونیم ویروسی ک مایع و توی ترشح عفونی زنان جریان داره کافی جایی باشه تا برخورد کنه و با عنوان اسمش ک ویروس سریع منتقل بشه  . باور کن من وقتی لیزر زگیل انجام دادم یا لیزر مونالیزا برای از بین بردنش یه دستگاه مکنده داشت اونم برای این بود ک این ویروس سخت لعنتی حتی با حرارت هم پخش میشد و این چیزی بود ک دکتر گفت... تو اون کلینیک دیگه هم همینطور. خیلی اشتباه کردم  که با مراجعه به یک کلینیک تازه کار زیبایی ک دکتر نداشت و برای خوشگلی دست به کار احمقانه ای زدم ک نه فقط قشنگم نکرد بلکه انقد تو روحیم این زشتی زگیل تاثیر گذاشته ک دیگ نمیتونم با این ظاهر تناسلی جدید کنار بیام 

2790
2778
2791
2779
2792