2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟

167 بازدید | 38 پست

برین بخابین دیگه🥲😂🥴خودم تا الان داشتم خونه. رو مرتب میکردم گاز پاک کردم دیگه کم کم برم بخابم فردا دوباره ۶ صبح باید بیدار شم برم سرکار🥱🥺😣

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظهرا میخوابم شبا نمیخوابم 🫡

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

امتحان دارم ۷ فصل مونده😐😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خسته نباشی  خوابم نمیاد امروز تا ۲ خواب بودم

درمونده نباشی قشنگم💋اها پس حالا حالاها بیداری😎🥴

عع شبا ک ما میخابیم آقا پلیسه بیدارع😂شده حکایت شما🥱

😂😂😪

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
شوهرم خرو پف میکنه نمیذاره    

اووو🥺خیبیلیی بده واقعا یکم بالشت سرشو تکون بده درست میشه😉🥲😂

خوش ب حالت من تنبلم حال ندارم تمیز کنم

عع اراده کن جانم میشه😉من تا خونه رو قبل خواب مرتب نکنم خوابم نمیبره همش فکر و ذکرم میره پیش همون کارایی ک نکردم و مونده😆آیچکون هم مرتب کردم ظرفهای شام رو پاک کردم گذاشتم سرجاش تا واسه فردا از سرکار میام خونه تمیز و مرتب باشه