fti5679 مدیر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 عنوان چرا بیدارین؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست برین بخابین دیگه🥲😂🥴خودم تا الان داشتم خونه. رو مرتب میکردم گاز پاک کردم دیگه کم کم برم بخابم فردا دوباره ۶ صبح باید بیدار شم برم سرکار🥱🥺😣 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻 1403/03/16 | 00:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fti5679 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 امتحان دارم ۷ فصل مونده😐😂 الهییی🥰خداقوت گلم انشالله که موفق باشی امتحان چی داری حالا؟ رشتت چیه 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻
mis_hani عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5353 اووو🥺خیبیلیی بده واقعا یکم بالشت سرشو تکون بده درست میشه😉🥲😂 هی صداش میزنم میگم صدا نده یه 2 دقیقه ساکت میشه دوباره استارت میزنه جنگل سوخته را وعده باران ندهید
kosar_m9344 عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 123 عع اراده کن جانم میشه😉من تا خونه رو قبل خواب مرتب نکنم خوابم نمیبره همش فکر و ذکرم میره پیش همون کا ... منم جوش میخورم ک پاشیدس ها ولی چکنم حال ندارم تنبلم😂😂 M
fti5679 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 همسرم داره سریال آبگوشتی میبینه 😅😅😅مجبورم تو سرو صدا نمیشه خوابید اووو خوشبحالش😑😁😂شوهر بنده خدای من امروزم تا ۸ شب سرکار بود شامو خورد و گرفت خابید حالا این سریال آبگوشتی چی هست😐🤔تا حالا ندیدم اصلا اسمشم به گوشم نخورده جدید اومده؟و 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻
fti5679 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 هی صداش میزنم میگم صدا نده یه 2 دقیقه ساکت میشه دوباره استارت میزنه وااایی🤣😂خیلی بد میشه اینجوری مخصوصا اگه خوابت سبکباشه ک دیع هیچی دوراز جون شما آدم بیچارس😆خب علت این خروپفش چیه تاحالا دکتر مراجعه کردید برای حل این مشکل یا نه 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48807 اووو خوشبحالش😑😁😂شوهر بنده خدای من امروزم تا ۸ شب سرکار بود شامو خورد و گرفت خابید حالا این ... همسر من میگه خیلی خسته باشم خوابم نمیبره به مادرشوهرم رفته 😅😅😅سریال ماهواره آشنایی با مادر این فیلم بی صاحاب شده تموم نمیشه ۹ فصل شده 😐😐 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
fti5679 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 منم جوش میخورم ک پاشیدس ها ولی چکنم حال ندارم تنبلم😂😂 ایییی تنبللللل😉😁😂حالا خوبه شما شاغل نیسی فردا خونه ایی مرتب میکنی ولی منی ک شاغلم حتمااا حتماااا بااااید قبل خواب همه کاراروانجام بدم وگرنه عصری ک از سرکار بیاملش میکنم حال و حوصله هیچیو ندارم🥴🥵 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻
fti5679 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 😂😂😂😂 بنده خدا چکار کنه خب🤨🥲 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻
fti5679 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 همسر من میگه خیلی خسته باشم خوابم نمیبره به مادرشوهرم رفته 😅😅😅سریال ماهواره آشنایی با مادر ... عع چ جالب مثل من🤭😂منم زیاد کار کنم خسته شم شبا ب سختی خوابم میبره منم متاسفانه تو این اخلاق ب مادرم رفتم🤪🥴 آها قشنگم فیلمش حالا؟؟شبکه چند ماهواره میشه دقیقا!؟ایرانیه دیگه درسته؟منم از فرداشب بشینم نگاه کنم🤭😂😁 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻
mis_hani عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 5353 وااایی🤣😂خیلی بد میشه اینجوری مخصوصا اگه خوابت سبکباشه ک دیع هیچی دوراز جون شما آدم بیچارس😆خب علت ... یبار رفتیم دکتر گف هم انحراف بینی داره هم لوزه بخاطر همونه اگه لوزشو عمل کنه اوکی میشه. ما هم دیگه پیگیر نشدیم😑 جنگل سوخته را وعده باران ندهید
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48807 عع چ جالب مثل من🤭😂منم زیاد کار کنم خسته شم شبا ب سختی خوابم میبره منم متاسفانه تو این اخلاق ب مادر ... فیلمش قشنگ نیست 😅امریکایی هست ژانر کمدی داره شما ایرانی در انتهای شب و افعی تهران حتما ببین 💙🌷 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
fti5679 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 یبار رفتیم دکتر گف هم انحراف بینی داره هم لوزه بخاطر همونه اگه لوزشو عمل کنه اوکی میشه. ما هم دیگه پ ... آهااا چیبگم پس مجبوری فعال تحمل کنی دیگه خروپفشو🙃🤧 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻
fti5679 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 4746 فیلمش قشنگ نیست 😅امریکایی هست ژانر کمدی داره شما ایرانی در انتهای شب و افعی تهران حتما ببین ... اهاا ندیدم تا حالا انشالله از فرداشب😉😂 'ازکسـیترسـیندارمولـیاحتـرامقشنگتره'😊🤏🏻
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48807 اهاا ندیدم تا حالا انشالله از فرداشب😉😂 انشاالله عزیزم🌷🌷 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔