2777
2789

حالش خوب نبود رفت بیرون ویس داد دارم میرم داروخانه امیدوارم الان نیای گیر بدی چرا بدون اجازه رفتی و دوساعت غر غر کرد گف من دیگه واقعا حوصله ی گیر دادنات رو ندارم اگر این رابطه رو میخوای اعصاب منو میخوای دبگه بهم گیر نده بار اخره میگم بهم گیر نده 

ایشالا ک خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه در این حد بهش گیر میدی مثل یه بچه باهاش رفتار میکنی

بهش حق میدم اینقدر خسته شه از رابطه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

منم هیچی نگفتم گذاشتم پای مریض بودنش گفتم کمرم درد میکنه یدفعه خیلی طلبکار گف بمن ربطی نداره همیشه ی خدا یه دردی داری من بردمت دکتر چرا ام ار ای ندادی در صورتی ک درد من بخاطر زیاد نشستن بود 

ایشالا ک خیره

دخترا باید یاد بگیرن کم تر غر بزنن 

من ک دخترم از زن غرغرو بدم میاد 

نگنید این کارا رو 

حتا مرد خوب هم توان و طاقتی داره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اگه در این حد بهش گیر میدی مثل یه بچه باهاش رفتار میکنی بهش حق میدم اینقدر خسته شه از رابطه

اخه واقعا خیلی وقتا من گیر نمیدم بهش اون زود از کوره در میره میگه داری گیر میدی بهونه گیری میکنی حساس شده الکی یه سوال میکنم  میگه داری گیر میدی

ایشالا ک خیره

خیلی خوبه که در یک وقت مناسب که هر دو شرایط مناسبی دارین ، در مورد اخلاق و رفتارها و چیزهایی که ناراحتتون میکنه ، با هم صحبت کنین و حرف های هم رو بشنوین.

حتما هم به شکل حضوری باشه ، صحبت تلفنی و ... ممکنه سوءتفاهم ایجاد بشه.