یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اگه فقط کاغذ باشه چه ارزشی داره؟ باید به اندازه پول چاپ شده طلا باشه تو خزانه ها تا پولمون ارزش داشته باشه و دقیقا چندسال دارن پول الکی چاپ میزنن نتیجش؟ بی ارزش شدن ریال گرونی و تورم
پول تو ایران چاپ میشه تو مازندران تو دل جنگل های آمل با لندکروز و چندتا ماشین و ...
درسته توی آمله هر چند وقت یبار تو شهرمون میبینیم ک خیلی مشکوکانه چند تا ماشین اسکورت میشن و میرن...
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
کاغذ پول کاغذ معمولی ک نیس هرچقدر دلشون بخواد چاپ کنن پشتوانه اش طلاس به میزان طلایی ک هر کشور داره میتونه نقدینگی وارد کنه اگه این نقدینگی بیشتر از پشتوانه باشه باعث تورم و بی ارزش شدن پول میشه...
هیچ وقت وسط روز یا ساعت شلوغ تردد نمیکنن همیشه نیمه شب ماموریت دارن قبل روشنی هوا باید ...
درسته اما گاهیم وسط روز میبرن ولی من یبار دیدم چون داشتیم میرفتیم مسافرت ساعتای ۲شب بود توی شهرمون بودیم اون لندکروزا بادیگاردن بیشتر وگرنه پول توی ماشینای بزرگه اسمس یادم نیس شبیه اسکانیا و اون ماشینا میبرن البته پدرم ک تقریبا توی اینکاره میگفت این ماشینای حملِ اسکناسه،، اره خیلییی ترسناکه
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔