2777
2789
عنوان

چاپ پول

328 بازدید | 14 پست

بچه ها مگه پول کاغذ نیس راحت چاپ میشه روزی معلوم نیس چقدر

پس نمیشه زیاد چاپ‌کنن بدن دست مردم

یا چجوریاس من گیج شدم

یا پول تو ایران چاپ نمیشه؟مثلا دولت از کشور دیگ می‌خره؟توروخدا مسخرم نکنین یکی توضیح بده

باعث تورم میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اگه فقط کاغذ باشه چه ارزشی داره؟ باید به اندازه پول چاپ شده طلا باشه تو خزانه ها تا پولمون ارزش داشته باشه و دقیقا چندسال دارن پول الکی چاپ میزنن نتیجش؟ بی ارزش شدن ریال گرونی و تورم

پول تو ایران چاپ میشه 

تو مازندران 

تو دل جنگل های آمل 

با لندکروز و چندتا ماشین و بادیگارد میره تهران 

مهر اصلی رو توی تهران میخوره ،وارد بانک و بعد چرخه ی اقتصادی میشه ....

یکی از بستگانم کارمند چاپ اسکناس بانک مرکزی هست

پول تو ایران چاپ میشه  تو مازندران  تو دل جنگل های آمل  با لندکروز و چندتا ماشین و ...

درسته توی آمله هر چند  وقت یبار تو شهرمون میبینیم ک خیلی مشکوکانه چند تا ماشین اسکورت میشن و میرن...

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

کاغذ پول کاغذ معمولی ک نیس هرچقدر دلشون بخواد چاپ کنن پشتوانه اش طلاس به میزان طلایی ک هر کشور داره میتونه نقدینگی وارد کنه اگه این نقدینگی بیشتر از پشتوانه باشه باعث تورم و بی ارزش شدن پول میشه...

درسته توی آمله هر چند  وقت یبار تو شهرمون میبینیم ک خیلی مشکوکانه چند تا ماشین اسکورت میشن و می ...

هیچ وقت وسط روز یا ساعت شلوغ تردد نمیکنن 

همیشه نیمه شب ماموریت دارن 

قبل روشنی هوا باید ب مقصد برسن 

با کلی سلاح جنگی و تشکیلات تقریبا ....

بشدت شعل ترسناکیه بنظر من 

وقتی ادم قدم در راه این کار میزاره هر لحظه باید احتنال اینو بده ک از بین بره

هیچ وقت وسط روز یا ساعت شلوغ تردد نمیکنن  همیشه نیمه شب ماموریت دارن  قبل روشنی هوا باید ...

درسته اما گاهیم وسط روز میبرن ولی من یبار دیدم چون داشتیم میرفتیم مسافرت ساعتای ۲شب بود توی شهرمون بودیم اون لندکروزا بادیگاردن بیشتر وگرنه پول توی ماشینای بزرگه اسمس یادم نیس شبیه اسکانیا و اون ماشینا میبرن البته پدرم ک تقریبا توی اینکاره میگفت این ماشینای حملِ اسکناسه،، اره خیلییی ترسناکه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔