2777
2789
عنوان

گند زدم ب رژیمم

302 بازدید | 22 پست

۵ماهی رژیم بودم کلی وزن و سایز کم کردم همش هی بهم میگن چقد لاغر شدی چرا لاغر شدی بچم ۱سالو ۸ماهشه بهش شیر میدم هی میگن بچت گناه داره نکن 

دیگه ول کردم ۳ روزه خودمو بستم ب خوردن پریشب پیتزا خوردم دیشب مارتا امشبم الویه پر سس 

اعصابم خورده عذاب وجدان هم گرفتم من چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عذاب وجدان برات خوبه

منتظری بگم خوب کردی خوردی؟🤯

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پتزا، مایونز و.....  فقط چاق میکنه مواد مغذی داره که بزور بخوری؟؟؟ 

لاغری و چاقی به درک مریض میشی 

بادوم، شیر، سرشیر، عسل و...  بخور 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

ن همش نگران بچمم نمیدونم ادامه بدم یا ن 

اخه چیزایی که خوردی به درد بچت نمیخوره 

الکی توجیه نکن

حداقل چیزایی بخور که برای شیرت خوب باشه

مثلا پیتزا چه نفعی واسه بچت داره؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
راستی میگی انگار پرخوری عصبی فقط میخواستم این چیزا رو بخورم

بعدم متعادل بخور بچت فقط که شیر نمیخوره بزرگ شده 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

اخه چیزایی که خوردی به درد بچت نمیخوره  الکی توجیه نکن حداقل چیزایی بخور که برای شیرت خوب باش ...

راس میگی اشتباه کردم از فردا رژیممو باز شروع میکنم با غذای سالم