ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ماشالا.... ❤️ خدا حفظ شون کنه همسان هستن چند سالشون هست جنسیت شون خودتون انتخاب کردید ...
اره همسانن و یه سالشونه یکی دختر و یکی پسره والا من انتخاب نکردم به خدا سپردم دلم یه بچه دیگه هم میخواد همین خانم دکتره گفته بزارم بدنم استراحت کنه یکی دوسال دیگه شاید بتونم یه بچه دیگه بیارم خدا قسمت همه بکنه
اره همسانن و یه سالشونه یکی دختر و یکی پسره والا من انتخاب نکردم به خدا سپردم دلم یه بچه دیگه هم میخ ...
دعا کن منم همین امسال مادر بشم گلم 26 سالم هست همسرم مشکلی نداره، منم فقط تنبلی تخمدان مشکلم هست، هر کاری بگید انجام دادم، از آزمایش همسر تا آزمایش های مختلف خودم، انواع سونو اونم هر ماه هر ماه، عکس رنگی، جراحی هیستروسکوپی برداشتن پلیپ رحمم والا خسته شدم از انتظار از قرص خوردن از حرفای بقیه از نگاه همسرم به بچه ها گاهی خجالت می کشم ازش
دعا کن منم همین امسال مادر بشم گلم 26 سالم هست همسرم مشکلی نداره، منم فقط تنبلی تخمدان مشکلم هست، هر ...
عزیز دلم اصلا خجالت و ناراحتی نداره امیدت اول به خدا باشه بعدش هرکاری در توانته انجام بده ایشالا حل میشه خداروشکر هنوز جوونی هنوز زوده واسه نارلحتی و ناامیدی من یه نفر رو میشناسم۹سال ناباروری داشت ایتقدر نا امید بود که شربت زعفرون خورد دقیقا یه هفته بعدش فهمید باردار بوده به خدا اعتماد داشته باش و از زندگیت لذت ببر ایشالا دست این خانم دکتره برای تو هم خوب باشه😘❤