2777
2789
عنوان

چقدر امروز دلگیر بود🥺

159 بازدید | 21 پست

حس بچه کوچولویی رو دارم که تو خیابون گم شده

خیلی دلم گرفته

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

من حس دانش اموزیو دارم ک تو حیاط مدرسه تنهاس و خودش دارع سرخودشو گرم میکنه

😞خیلی دلم گرفته

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی بدبود امروز دزد اومد خونمون و کل سرمایکونو برده😔

ای وای چطور آخه تو روز؟ 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

قورمه سبزی با دوغ دلم خواست😋 منم از موضوعی ناراحت بودم امروز همش به آه گذشت

تو منو امتحان کننننن🤣

ای وای چطور آخه تو روز؟ 

ساعت۴صبح اومده با کلید همه جارو بازکرده وسیله هامونو برده،چهرش تو دوربین افتاده دیگ نمیدونم چی بشه بتونن پیداش کنن یا ن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ساعت۴صبح اومده با کلید همه جارو بازکرده وسیله هامونو برده،چهرش تو دوربین افتاده دیگ نمیدونم چی بشه ب ...

چفت و بست نداشته درتون؟ انقدر راحت میان یعنی؟ طلا برده؟ خیر نبینن الهی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز