2777
2789
امتحانت رو بالای شونزده میدی معدلتم بین ۱۸ و ۸۶ تا ۱۹ و ۹۳ میشه

امتخان فردام چی میشع و معدل منم بگو

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

ببین قطعا خزفت درسته من اصلا با خودمم کاری ندارم ولی من خودم یلحظه یه تصور از یه ادم میاد جلوم تاپ ...

دقیقا منم برای خیلیا درست جواب دادمو بارها تاکید کردم این فقط یه حسه همین

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجب من میگی دا؟

یبار قبلا دربارت گفتم موهات بلند  پوستت سفید درباره ینفر قصدته که برات گفتم 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

دقیقا منم برای خیلیا درست جواب دادمو بارها تاکید کردم این فقط یه حسه همین

خودمم همینم 

من واقعا واسه خودم جور نمیشه ولی دقیق ظاهرو میگم بهشون 

ولش کن اصلا حق با ایناست اینایی که اینجورین اصلا نیان توی این تاپیکا کلا

درست میگی کاملا بنظرت دوباره پیام میده؟ دوطرفه پاک کردم پیام نده بنظرت رفتاراش مودیه؟ یا خودشو ث ...

نمیدونم دیگه تمرکز ندارم اینقدر بهش فکرنکن و انرژی نفرست سمتش.

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

فردا امتحانت بالای چهارده میشه و معدلت بین ۱۷ و پنجاه و سه تا ۱۹ و ۸۶

بهکدوم نزدیک تره؟ 

فرهنگیان قبول میشم؟ 

خودمم همینم  من واقعا واسه خودم جور نمیشه ولی دقیق ظاهرو میگم بهشون  ولش کن اصلا حق با ا ...

دقیقا خوشم نمیاد از اینجور آدما دیشب تو تاپیکم دونفر حمله کرده بودن میگفتن مگه تو خدایی؟اینا

سرم تو کار خودمه تا میخام چیزی جدیدی از کسی یاد بگیرم تیکه میندازن

سعی کن یکم باهاشون رابطه بهتری برقرار کنی صبح که وارد محل کارت میشی یا خوش رویی به هم سلام و صبح بخیر بگی و چهار رو شاداب نگه داری ،تپی برخورد باهاشون از الفاظ درستی استفاده کنی و اگه کسی تیکه انداخت با مهربونیت جوابشونو بدی تا خجالت بکشن و شرمنده بشن،،به مرور زمان درست میشه

فردا امتحانت بالای چهارده میشه و معدلت بین ۱۷ و پنجاه و سه تا ۱۹ و ۸۶

حست درباره ای این موضوع درسته بنظرت من بازم بخونم یا نه دیگه بسه؟

یبار قبلا دربارت گفتم م وهات بلند  پوستت سفید درباره ینفر قصدته که برات گفتم

ن نگفتی

بنظرت محمد دوسم داره؟

دوسم داره ها ولی عرضشو نداره نگهم داره و ثابت قدم نیست

حالا بعد یماه حرف. میزنیمم

نمیدونم چکنم

بهم بگو لطفا

کنارش باشم کنکور ۴۰۴ موفق میشه؟