امتحانت رو بالای شونزده میدی معدلتم بین ۱۸ و ۸۶ تا ۱۹ و ۹۳ میشه
امتخان فردام چی میشع و معدل منم بگو
دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یبار قبلا دربارت گفتم موهات بلند پوستت سفید درباره ینفر قصدته که برات گفتم
دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛
دقیقا منم برای خیلیا درست جواب دادمو بارها تاکید کردم این فقط یه حسه همین
خودمم همینم
من واقعا واسه خودم جور نمیشه ولی دقیق ظاهرو میگم بهشون
ولش کن اصلا حق با ایناست اینایی که اینجورین اصلا نیان توی این تاپیکا کلا
فردا امتحانت بالای چهارده میشه و معدلت بین ۱۷ و پنجاه و سه تا ۱۹ و ۸۶
بهکدوم نزدیک تره؟
فرهنگیان قبول میشم؟
سرم تو کار خودمه تا میخام چیزی جدیدی از کسی یاد بگیرم تیکه میندازن
سعی کن یکم باهاشون رابطه بهتری برقرار کنی صبح که وارد محل کارت میشی یا خوش رویی به هم سلام و صبح بخیر بگی و چهار رو شاداب نگه داری ،تپی برخورد باهاشون از الفاظ درستی استفاده کنی و اگه کسی تیکه انداخت با مهربونیت جوابشونو بدی تا خجالت بکشن و شرمنده بشن،،به مرور زمان درست میشه