2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباسم چ رنگیه ‌ناهار چی خوردم

ابی نیست

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

فاصله سنی منو همسرمپ؟ کی عقد داریم؟

نیمه ای دوم سال نمیدونم دیگه اونو احتمالا یکی دوسال یا بیشتر

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

حس ششم‌ الان رو‌ نمیتونه ببین  چطور میخاد اینده پیش بینی کنه  یکم فکر کنیدددد اخع چ‌ سمی ...

خواهر حالت خوبه مگه آینده پیش بینی کردیم؟یه چیزی که بهمون الهام میشه رو میگیم همین

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

ابی نیست

جواب اینو هرجور بدی آخر بهونشو میاره لباسش دو رنگه شلوار مشکی بلوز سفید الان میگه اشتباه میگی.

حس ششم‌ الان رو‌ نمیتونه ببین  چطور میخاد اینده پیش بینی کنه  یکم فکر کنیدددد اخع چ‌ سمی ...

ببین قطعا خزفت درسته من اصلا با خودمم کاری ندارم

ولی من خودم یلحظه یه تصور از یه ادم میاد جلوم

تاپیک قبل همین استارترو نگاه کن تمام ویژگیای ظاهری ادگارو درست گفتم 

رنگ لباس ناهار و اینده خیلی چیزای گنگیه 

من واقعا حرفتو قبول دارم ولی قبول کن یسری چیزایی که میپرسین ا عقل جور نیست

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

امتحانت رو بالای شونزده میدی معدلتم بین ۱۸ و ۸۶ تا ۱۹ و ۹۳ میشه

جدی😍😍😍مرسیییی

چرا ولی خب حست چیه؟ تو و چندنفر گفتین دوست داره دلیل افلاین بودنش میخام بینم چیه

دوست داره ولی خنثی ام هستش دلیل آفلاین بودنش اعصبانیته