2777
2789
دقیقا خوشم نمیاد از اینجور آدما دیشب تو تاپیکم دونفر حمله کرده بودن میگفتن مگه تو خدایی؟اینا

من خودم یچیزی کلی میاد مثلا قدش فلانه و اینا واقعا یجورین 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یبار قبلا دربارت گفتم م وهات بلند  پوستت سفید درباره ینفر قصدته که برات گفتم

منم میگی عزیزم

مصاحبه رو قبول نهایی میشم؟

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بله شوهرت رسمی میشه اما یکم زمان می‌بره امسال باردار میشی به احتمال ۷۰ درصد

منم میگی عزیزم 

مصاحبه رو قبول نهایی میشم؟

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

حست درباره ای این موضوع درسته بنظرت من بازم بخونم یا نه دیگه بسه؟

اون قسمت های که موقع خوندن روشون زوم‌کردی و یکم سختت بود رو یک‌دوری دیگه بخون،بقیه کتاب و نیازی نیست،از گوگل دو تا نمونه سوالم حل کن