2777
2789

سلام امیدوارم حال همگیتون خوب بلشه

عاقا بی حاشیه میرم سر تعریف کردن خاطرم 

قضیه از این قراره که حدود شیش سال پیش من رفته بودم خونه دوستم مونده بودم و شاغل بود صبحا میرفت و شب میومد منم بنا به دلایلی اونجا بودم این دوستم وضع زندگی خوبی نداشت از لحاظ اسباب منزل هم خب خونه مجردی بود و کم کسری زیاد داشت که بماند اینا....عاقا یه روز من میخواستم شام درست کنم قرمه سبزی بزارم که دیر شده بود و نیاز به زودپز داشتم که سریع بپزه ولی این دوستم نداشت منم خیلی ریلکس و با نهایت پرویی رفتم در خوته همسایه رو زدم  و گفتم زودپز بدین بهم اون بنده خدا اولش مقاوت کرد که زوپز جهازمه و نمیتونی باهاش کار کنی منم سیریش که الا و بلا بیار بده فوقش یادم میدی چه جور باهاش کار کنم و اونم تو رو دربایستی و سیریش بودن من معلوم بود ناراضیه ولی اورد داد زودپزشو و تاکید کرد که زود برشگردونم منم گفتم باشه...عاقا اونشب من کارمو با زودپز راه انداختم و نمیدونم چه فکری کردم گفتم بزار بمونه زوپز اینجا و استفاده کنم هر روز اون میومد در خونه که زودپزو بده منم میگفتم غذا توش بار گذاشتم و مقاومت میکردم که ندم بهش از بس بی شعور بودم...چشمتون روز بد نبینه یه هفته من زوپزو نگه داشتم د بعد یه هفته زنه اومد داد و بیداد که زودپزمو بده منم در نهایت پرویی و بی شخصیتی داد کشیدم سرش که چته به خاطر یه زودپز داری منو،میخوری بدبخت گشنه گدا واقعا نمیدونم فازم چی بود انقدر بیشعور بودم این حرفا رو زدم و چرا اون دعوا رو راه انداختم ینی یه دعوایی راه افتاد که نگم برات از بی شعوری خودم تو اون دوران امیدوارم هر جا هست حلالم کنه واقعا نادون بودم..اللن یهو یاد این خاطره افتادم شرمگین شدم و از خودم. خجالت میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که متوجه اشتباهتون شدین

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

همین که به اشتباهت پی بردی خوبه 

باعث شد بخندم😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

🥴شوخی میکنی 

چندسالت بود؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇