2777
2789
عنوان

همستر..

153 بازدید | 6 پست

برای کسایی که نمیدونن یه ربات بی ضرر توی کانال تلگرامه که یه شرکت بزرگ حالا اومده برای اینکه ارزش بیشتر شناخته بشه 

تعدادی از اون رو رایگان در اختیار بقیه قرار داده که شما با جمع کردن سکه بتونین ازش استفاده کنین

اگه از طرف لینک کسی برید هم به خود شما 

و هم اون طرف 25 هزار تا سکه داده میشه البته برای کسایی که اولین باره میرن توش

و نه ثبت نامی لازمه انجام بدین یا اینکه شماره اینا هیچی لازم نیست وارد کنین 

از این جهت میگم که خطری نداره 

من لینکو میذارم ممنون میشم اگه خواستید برید که بتونم یکمی امتیاز بگیریم هر دو 

و اینکه اینجا لینکشو گذاشتم خود نی نی سایت گفت نمیشه لینک گذاشت مایل بودین شماره بدم که یا بدین که براتون بفرستم ❤️

چجوریه؟

باید چیکار کرد دقیقا

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه بازیه که با ضربه زدن سکه بدست میارید و در آخر قابل فروش میشه

اینو میدونم

جزئیاتشو میخواستم بدونم

میگن اول باید یه صرافی رو به عنوان مدیر در نظر بگیریم

بقیش چی

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

اینو میدونم جزئیاتشو میخواستم بدونم میگن اول باید یه صرافی رو به عنوان مدیر در نظر بگیریم بقیش چی

خب همینجور ادامه میدی،و پروفیت رو میبری بالا

تا روزی که لیست بشه،میگن توصرافی ها قابل فروشه

بینگ ایکس اکثرن زدن

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک