2777
2789
من تازه فارغ التحصیل شدم ،آینده کاریش تضمین اما پول توش نیس

یعنی پولش کمه؟

مثلا چقدر؟

شما الان شاغلی؟ من خواهرم می‌خواد وارد این رشته بشه که تدریس کنه به نظرتون اوکیه میتونه؟چون زبانش زیاد خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کنارش کلاس زبان بره تا سریع تر پیشرفت کنه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
یعنی پولش کمه؟ مثلا چقدر؟ شما الان شاغلی؟ من خواهرم می‌خواد وارد این رشته بشه که تدریس کنه به نظرت ...

اره دیگه .من تو این رشته ک تموم کردم اصلا کار نمیکنم کارم چیز دیگه نهایت میرن تدریس میکنن یه حقوق ناچیزی میدن

یعنی پولش کمه؟ مثلا چقدر؟ شما الان شاغلی؟ من خواهرم می‌خواد وارد این رشته بشه که تدریس کنه به نظرت ...

زبانش باید خوب باشه بره دانشگاه وگرنه چاحدارو نمیتونه پاس کنه اکثر کسایی ک میان دانشگاه زبان میخونن قبلش یا کلاس میرفتن یا آیلتس دارن یا تافل 

اره دیگه .من تو این رشته ک تموم کردم اصلا کار نمیکنم کارم چیز دیگه نهایت میرن تدریس میکنن یه حقوق نا ...

حقوق ناچیز یعنی چقدر مثلا؟

خودش میگه برم رشته حقوق بخونم من گفتم بره زبان بخونه شما به نظرت کدوم بهتره؟ خودتون شغلتون چیه اگه مشکلی نیس بگید

میترسه بیشتر کار واسش نباشه خودش دلش میخواد تدریس کنه حالا شما نظرت چیه؟ به نظرت کارخوبیه؟

برای هرکاری تلاش کنی کار هست! 

من الان دارم دست و پا میزنم برای معلم سطح بالا که بتونم کلاس ترم بالا بهش بدم طرف یا زبان ضعیفه یا تدریس بلد نیست 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
حقوق ناچیز یعنی چقدر مثلا؟ خودش میگه برم رشته حقوق بخونم من گفتم بره زبان بخونه شما به نظرت کدوم به ...

این دوتا رشته ک هیچ شباهتی ندارن از نظر سختی حقوق سخت تره ،ولی شما که گفتی زبانش خوب نیست دور زبانم خط بکشه بهتره چون دانشگاه دروس تخصصی استادها به انگلیسی حرف میزنن و خود دانشجوها هم مجبورم انگلیسی حرف بزنن مگر اینکه از الان بره زبانشو خوب کنه حداقل دوسال باید بره کلاس های بیرون انگلیسی عمومی خوبی داشته باشه درکل بازم بره مشاوره بهتره از نظر کارو حقوق زبان افتضاح حتی اندازه حقوق وزارت کار یه کارگر در نمیاره 

برای هرکاری تلاش کنی کار هست!  من الان دارم دست و پا میزنم برای معلم سطح بالا که بتونم کلاس تر ...

خب اره ولی برای حقوق باید لیسانس بگیره بعدش ی کنکور جدید پیش روشه تا وکالت قبول بشه برای همین بهش میگم بیاد زبان براش بهتره حداقل بعد لیسانس دیگه بیکاری نیست اینجوری نیست؟

این دوتا رشته ک هیچ شباهتی ندارن از نظر سختی حقوق سخت تره ،ولی شما که گفتی زبانش خوب نیست دور زبانم ...

درسش تو حقوق می‌تونه خوب باشه چون انگار هوشش اون سمتی کار میکنه ولی خب این زبانو نه ولی حقوقم کار براش نیست کارشم سخته برای خانما چمیدونم

درسش تو حقوق می‌تونه خوب باشه چون انگار هوشش اون سمتی کار میکنه ولی خب این زبانو نه ولی حقوقم کار بر ...

حالا چرا بین این دوتا گیر کرده؟! ،اینهمه رشته دیگه ،فرهنگیان هم خیلی خوبه اگر تدریس دوست داره

حالا چرا بین این دوتا گیر کرده؟! ،اینهمه رشته دیگه ،فرهنگیان هم خیلی خوبه اگر تدریس دوست داره

خب چون قبول نشد من خودم فرهنیگانم اما خب خواهرم مجاز نشد