2777
2789

زمانش یادم نیست ولی رسیدم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این تو چه مورد هایی جواب میده  میشه بهم توصیح بدی عزیزم  برای درس هم میتونه باشه؟ چیکار ...

ببین تو درس و کار که برای خودم جواب داده 

اما ۲۱روز تمرین نکرده بودم 

ولی به تصوراتم رسیدم در کنار تلاشم 

حالا میخوام ۲۱روز تمرین کنم اگه هستید بیاید باهم تمرین کنیم ببینیم چی میشه

عزیزم باور و خواسته قلبی مهمه . زمان و شرایط کمی تاثیر داره . مثلا یه سریا حتما باید عود و شمع روشن کنن یا مدیتیشن کنن . ولی من خودم از ته قلبم و با تمرکز تونستم به خواستم برسم

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

میشه برام توضیح بدی عزیزم

در مورد چی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ببین تو درس و کار که برای خودم جواب داده  اما ۲۱روز تمرین نکرده بودم  ولی به تصوراتم رسی ...

واقعاا؟ 

میشه بیشتر توصیح بدین؟ 

من بعد امتحانای نهایی حدودا همین ۲۱ روز وقت دارم برای کنکور 

شرایط اصلا خوبی ام ندارم 

میشه محبت کنی توضیح بدی چیکار کنم دقیقا؟ممنون میشم 

عزیزم باور و خواسته قلبی مهمه . زمان و شرایط کمی تاثیر داره . مثلا یه سریا حتما باید عود و شمع روشن ...

عزیزم میشه بگی چه خواسته ای بود چقدر زمان برد و  چجوری تمرکز کردی و ...کلا برام توضبح بدی

واقعاا؟  میشه بیشتر توصیح بدین؟  من بعد امتحانای نهایی حدودا همین ۲۱ روز وقت دارم برای ک ...

رشته و دانشگاه مورد نظرت رو تصور کن و فکر کن همین الانشم بهش رسیدی 

خودتو تو اون دانشگاه و سرکلاس با اساتید و هم کلاسی ها تصور کن 

اگه دانشگاه و عکسش رو هم دیده باشی که چه بهتر میتونی راحتتر تصور کنی 

صبح حس کن میخوای بری دانشگاه مورد نظرت و اینجور کارا

چجوری به خواسته ات رسیدی  خواسته ات چی بود  چقدر زمان گذاشتی

مثلا یه مورد بزرگ مستاجر بودیم دلم میخواست خونه بگیریم پول کم بود.... 

همراه ساب و مدیتیشن.... و باور کردم که همین الانشم خونه داریم! 

کمتر از شش ماه فکرکنم تونستیم بخریم....