2777
2789
رشته و دانشگاه مورد نظرت رو تصور کن و فکر کن همین الانشم بهش رسیدی  خودتو تو اون دانشگاه و سرک ...

باش عزیزم مرسی 

۲۱ روز اگ همزمان با اینکار درسم بخونم قبول میشم درسته؟ 

طبق این قانون البته

عزیزم میشه بگی چه خواسته ای بود چقدر زمان برد و  چجوری تمرکز کردی و ...کلا برام توضبح بدی

عزیزم میگم بسته به زمان نیست . مثلا یادمه برای ماشین . شرایط مالی جوری نبود اونکه می خوام بخرم ولی از ته قلبم خواستم همونی شد که دوست داشتم یا مثلا یادمه لنگ پول بودم به شکل خیلی اتفاقی که حتی خودمم هنوز باور نکردم تو کشوم پیدا کردم . این دو مثال بود خیلی چیزای دیگه ایم بودن .

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باش عزیزم مرسی  ۲۱ روز اگ همزمان با اینکار درسم بخونم قبول میشم درسته؟  طبق این قانون ال ...

عزیزم فقط به قانون نیست . اینکه شما از صبح تا شب بشینی تو خونه ارزو کنی ماشین پورشه بخری امکان نداره بهش برسی . در کنار تلاش با این قانون می تونید مسیر رسیدن به ارزو ها رو هموار کنید و چیزایی که نیاز دارید برای رسیدن بهش براتون مهیا بشه

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍