2789
عنوان

عاشق شدن

180 بازدید | 15 پست

نمیدونم وسط اینهمه مشکلات عاشق شدنم بهر چه بود 

من که اصلا دنبال این نبودم و بلدم نبودم نظر پسریو جلب کنم

یهو یکی باید از ناکجا آباد بدون خواست اولیه ی من وارد زندگیم بشه حرفایی بزنه که خام بشم رویا ببافم بعدم به بدترین نحو بذاره بره آخ از اون شبی که رفت قلبم درد میکرد تا خود صبح گریه کردم تا یه هفته با تپش قلب از خواب میپریدم باز بهش پیام دادم ولی اون رفت که رفت برای همیشه ...

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزدلم  توروخدا دعا کن عشقم منو ول نکنه😭😭😭 چون ظاهراً داره تموم میشه😔

امیدوارم کسی ب سرنوشت من دچار نشه امیدوارم تو طعم خوشبختی کنارشو بچشی

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

چرا ولت کرد

چیزی که خودش گفت مشکلات خانوادگی بود ولی میدونم بهونش بود خسته شده بود از من

ممنونم گلم 😔 ایشالا برا تو هم معجزه بشه و برگرده 

قمیشی تو یه آهنگاش میگه آرزو کن اگه شاده دیگه هیچ وقت برنگرده تو اوج خواستم از خدا که برگرده یاد این جملش میوفتم

چیزی که خودش گفت مشکلات خانوادگی بود ولی میدونم بهونش بود خسته شده بود از من

میگفتی مشکل خانوادگی چه ربطی بع رابطمون داره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نمیخام ناراحتتون کنم ولی کلی میگم چرا دخترامون باید خام یه پسربشن ازین دست تاپیکها زیاد میبینم شاید والدین دخترا آگاهی کافی به دخترا نمیدن یا اصندرمورد پسر بادخترشون حرف نمیزنن شاید چون زشت میدونن از گوهر وجود دخترمون باهاش حرف بزنیم واینکه دختر بودن تواین جامعه پرازگرگ چه خطراطی به همراه داره و قدر واندازه ارزش دختری خودشونو بدونن بخدا همه کسایی ک روشنفکرن باز وقتی مورد سواستفاده پسر قرارگرفتن باز ضربه روحی خوردن ببخشید حرفام طولانی شد 

میگفتی مشکل خانوادگی چه ربطی بع رابطمون داره 

گفت من نمیتونم تورو خوشبخت کنم شاید لازم باشه تا ابد کنار خانوادم بمونم که واضح بود بهونه برای رفتن میاره

ولی من همین حرفشم اول باور کردم انگار احمق شده بودم و حتی براش گریه کردم و گفتم دعا میکنم مشکلت حل شه الان میگم چقدر احمق بودم

نمیخام ناراحتتون کنم ولی کلی میگم چرا دخترامون باید خام یه پسربشن ازین دست تاپیکها زیاد میبینم شاید ...

ما تو چند ماهی که باهم حرف میزدیم حتی ناخنشم بهم نخورد من ذهنم پاک بود فکر میکردم حالا که انقدر پسر خوبیه که تاحالا حرف نامربوطی نزده چیزی نخواسته و فقط بهم عشق داده احساسش پاکه از لحاظ احساسی بله ازش ضربه خوردم که خب انگار یه جایی خسته شد از رعایت چهارچوبای من و رفت 

گفت من نمیتونم تورو خوشبخت کنم شاید لازم باشه تا ابد کنار خانوادم بمونم که واضح بود بهونه برای رفتن ...

بهونه بوده حتما کسیو پیدا کرده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بهونه بوده حتما کسیو پیدا کرده

نه با کسی نیست میدونم دیگه نخواست منو