2777
2789

یکی از اقوام نزدیک ما  با یه اقاپسری  دوست بودن خب بعد دوستم   یه روز از پله های مدرسه افتاد ب خونریزی افتاد فکر کرد بکارتشو از دست داده رفت معاینه و گفتن بکارتت ارتجاعیه و خون نداره و سالمه بعد این دوستم  وقتی با این آقا پسر دوست شدن حالا نمیدونم چرا این مضصوع و ب اون آقا پسر گفتن اون اقا پسرم بهشون گفته بود بیا رابطه انجام بدیم من میگیرمت دوسال با این اقا پسر دوست بود ک باهم کات کردن 

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیرات فیلم هندی 😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بعد دوستم  ک اقواممونم هست اومد با گریه ماجرا رو ب من گفت و گفت فقط یکبار رابطه داشتن   و ازم خواست باهاش برم مامایی منم رفتم و مامایی با کمال تعجب گفت شما بالای ۵۰بار رابطه داشتی درسته بکارت ارتجاعی خون نداره ولی شیارایی داره ک با دخول از بین میره گذشت و من دلداریش دادم  بعد  باهم سر یه موضوعی بحثمون شد بعد الان شنیدم با یه آقا پسر ݝریبه ک ایشون لور هستن  نامزد کردن و هنو عقد نکردن خانواده خود دختر هم  درجریان نبودن بکارت نداره چون خیلی حساسن میدونستن میکشتنش الان واسم سواله ک ایشون چ جودی نامزد کرده بدون بکارت

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خوب😐

بقران جدی گفتم بقیشو بخون😐

به راحتی چجوری نداره که

خب بکارت تو اقوام ماها خیلی مهمه

والا حتما به طرف نگفته دیگه

خب طرف رابطه برقرار کنه نمیفهمه چون یکبار با یکی رابطه برقرار کرده بود طرف فهنیده بود  ک قبلا رابطه داشته

استارتر جریان آسانسور چیشد انجام دادی؟

ن عزیزم ترسیدم😂😂😂😂😂