2777
2789
عنوان

خدایا بهم صبر بده.....

135 بازدید | 15 پست

پسره رو پیدا کردم باهاش منطقی حرف زدم بیاد حاج خانومو عقد کنه(دختر خاله خر و نفهم بیشعورم) 

پسره گفت با خانوادم صحبت میکنم 

بعد الان حاج خانوم میگه نه من اینو نمیخوام گفتم نمیخواستی غلط کردی پیش پیش خودتو بی عفت کردی 

میگه من دروغ گفتم دو هفته از موعدم گذشته من هیچی بلد نبودم بچه الان تو شیکمم نبض میزنه من دیر فهمیدم

عصبانی شدم از موهاش گرفتم گفتم پس بیخود میکنی میگی نمیخوام قبول میکنی ازدواج کنی

من میگم اینا یکماه دیگم که عقد کنن باز بچه به دنیا بیاد تابلو میشه درست بهم نمیگه که معلوم نیس نکبت چندوقتشه

خدایا خودت بهم صبر بده من نمیدونم بچه مدرسه ایا کی اینقد جسور شدن پیش پیش هر گوهی میخورن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🍂🍂🍂🍂😮‍💨🍂🍂😮‍💨

برگامه یهو ریخت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بعدش تا یه انتقادی ازشون میکنی پررو پررو میگن اندازه یه زن سی چهل ساله حالیمون هس، دیشب اینجا یکی تاپیک زده 13 سالش، میگم اینجا چیکار میکنی زنها همش در مورد انواع رابطه جنسی و بارداری و سقط اینا میحرفن، محیطش برا سن تو مناسب نیس، گف خودم در اون موردها میدونم

برو عزیزم تاپیکای قبلو بخون من مرض ندارم بیام همچین چیزی بگم برای دروغ گفتن موضوعات بهتری ام هست

چی بگم والا اگه حقیقتم باشه کارت درست نیس که میای اینجا میگی باید خونوادش در جریان باشن نه ملت توی نی نی سایت 

ایا فقط من متوجه نشدم!!؟؟

تو تاپیکای قبل ازین مشکل گفتم

از روله رله چیه گفت باردارم ولم کرده رفته شماره پسره رو داد من پیداش کردم باهاش حرف زدم که بیاد با این حاج خانومی که کنکورم داره ازدواج کنه راه دیگه ای داشتم ایا؟ ببرم برا سقط بلایی سرش بیاد منو مواخذه میکنن

دختر خالت چند سالشه ؟ خانوادش میدونن ؟ خب اگر نمیخواد ازدواج کنه میخواد بچه رو چیکار کنه؟ یه ازما ...

ببین پشت کنکوریه امتحان نهایی داره میده😕

نمیدونن به من پناه اورده منم هیچی سرم نمیشه خیلی دارم با خودم کلنجار میرم به خالم بگم دردسر نشه برا من و خودش

چی بگم والا اگه حقیقتم باشه کارت درست نیس که میای اینجا میگی باید خونوادش در جریان باشن نه ملت توی ن ...

بعضی خانوما تا اینجا خیلی در مورد مشکلات و مسائلم کمکم کردن دوتا ادم میان تو هین میکنن چهارتا راهکار خوب میدن

بعدش تا یه انتقادی ازشون میکنی پررو پررو میگن اندازه یه زن سی چهل ساله حالیمون هس، دیشب اینجا یکی تا ...

من چطوری بعد میتونم این تاپیکارو ازبین ببرم بچه مدرسه ایا میان میخونن فک میکنن کار درستیه

من چطوری بعد میتونم این تاپیکارو ازبین ببرم بچه مدرسه ایا میان میخونن فک میکنن کار درستیه

دقیق نمدونم باید به کدوم نی نی یار بگی تاپیکت رو حذف کنه، به دوستان بگو راهنماییت کنن، منم تازه عضو شدم زیاد قوانینش رو بلد نیستم