2777
2789

خدا عادل و در عدالت خدا شکی نیست.

برای من هم سوال بود و پرس و جو کردم، بله خدا به هرکی دلش بخواد روزی بی حساب میده(این روزی هم فقط ثروت نیست، بلکه میتونه فرزند باشه، سلامتی باشه و خیلی چیزهای دیگه) اما بعدش هم گفته، و ما چیزی می‌دانیم که شما نمی‌دانید. 

عزیزم هربار صدای اذان شنیدید

3 مرتبه صلوات🍃

50 مرتبه حسبی الله🌿

(7 مرتبه یاهادی، 7 مرتبه یا رزاق، 7 مرتبه یا فتاح، 7 مرتبه یا وهاب، 3 مرتبه صلوات بفرست)بعد تاثیرش بمرور ببین.... مداومت کن. 

در طول روز بگید... یا رازق المقلین، یا رازق الانام، یا رازق کُل مرزوق.... رزقی کثیرا. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با استنادی که تمام ائمه پیامبر ازش صحبت کردن حتی من نمدونستم استاد دانشگاهمون توضیح داد باورم شدش خی ...

یعنی من خودم خواستم این همه درد بکشم دردکه نیست مرگه خدا تاپیکام رو ببین😭😭😭😭

فقط خدااااا
اینا همش یه جور امتحانه ما میتونیم‌تو هر شرایطی بهترین هارو برای خودمون بسازیم اونایی هم شما گفتی ظا ...

نمیشه ک خانواده بد  رو تغییر داد که 

نمیشه از فقر و بی پولی خانواده ، یک اوضاع توپ تو جامعه الان برای خودت درست کنی که 

یعنی من خودم خواستم این همه درد بکشم دردکه نیست مرگه خدا تاپیکام رو ببین😭😭😭😭

منم اوضاعمون قمر در عقربه ، زجر کلا زیاد کشیدیم 

حکمتش شکر ولی من دیگه نمیکشم

خدا عادل و در عدالت خدا شکی نیست. برای من هم سوال بود و پرس و جو کردم، بله خدا به هرکی دلش بخواد رو ...

یا رازق کُل مرزوق

ببخشید، کارکتر جانیافتاد.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام خوبی خواهر گلم

سلام عزیزم🌱

روزتون سرشار از دریافت نور و روشنایی الهی💖

نمیشه ک خانواده بد  رو تغییر داد که  نمیشه از فقر و بی پولی خانواده ، یک اوضاع توپ تو جام ...

عنصر المعالی کیکاووس نویسنده 

میگه جهد کن اگر چ گوهر اصل داری که گوهر تن از گوهر اصل بهتر بود 

سلام خوبی خواهر گلم

خواهرجون لطفا این مواردی که به دوستمون گفتم شما هم تکرار کن... باامیدو نه نومیدی، انگاری که داری دریافتشون میکنی.