2777
2789

معلومه که نه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این عالم ذر از کجا اومده با چه استنادی

با استنادی که تمام ائمه پیامبر ازش صحبت کردن حتی من نمدونستم استاد دانشگاهمون توضیح داد باورم شدش خیلی عجیب بودش متاسفانه هیچکدوممون از عالم ذر یادمون نمیاد 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
مگه شک دارید اختلاف طبقاتی بوسیله انسانها ایجاد میشه حالا یا به حق یا ناحق و با پایمال کردن حقوق دیگ ...

شک نداریم

ولی این ک یکی زشت ترین ادمه یکی از بچگی کورو فلجه یکی دیونسن عجیبی عجیبه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

معلوم که هست  اما آدما قانع و عادل نیستند  حرص و طمع باعث این اختلافات شده طرف طلا می‌خ ...

اختلاف طبقاتی و اینارو بیخیال 

اگه عادله پس چرا به یکی هم زیبایی داده همه خانواده خوب هم زندگی خوب.. به یکی برعکس

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

یعنی یکی انتخاب کرده با فلج شدن یا کور شدن امتحان شه یکی با زشت بودن یکی با فقر شدید؟

بله مثال زدن که امام حسین خودشون خاستن اینطور به شهادت برسن خانوادشون مصیبت سختی بکشن 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
اختلاف طبقاتی و اینارو بیخیال  اگه عادله پس چرا به یکی هم زیبایی داده همه خانواده خوب هم زندگی ...

اینا همش یه جور امتحانه ما میتونیم‌تو هر شرایطی بهترین هارو برای خودمون بسازیم اونایی هم شما گفتی ظاهرا نه باطن زندگی