2777
2789
یعنی یکی انتخاب کرده با فلج شدن یا کور شدن امتحان شه یکی با زشت بودن یکی با فقر شدید؟

نه اون تو چرخه به وجود میاد یا ژن ها بهم نمیخورده یا اسپرم ضعیف بوده و دلایل ارث و ژنتیک و .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوست داشتی تاپیکام رو ببین دارم روز وشب زجر میکشم

من خواهرم زندگیش دوران مجردی همین بود یک شوهر بیشعور و نامرد ، الان یک طفل معصوم هم آوردن ولی شوهرش همون پست فطرت قبله 

برو مشاوره ، ازش سوال بپرس ، جدی اگه هنوز اول راهی جدا شو ، باز ازدواج مجدد کن ، با کسی که دلش چرکی هست نمیشه زندگی کرد

منم ب خواهرم شوهرش چقدر از این حرفا زد و از این کارا کرد 

آدم مجرد باشه بهتره از اینه که هر روز جنگ اعصاب داشته باشه 

در کل از یک مشاوره کمک بگیر ، انشالله خدا یک راه خوب جلو پات بزاره 

من خواهرم زندگیش دوران مجردی همین بود یک شوهر بیشعور و نامرد ، الان یک طفل معصوم هم آوردن ولی شوهرش ...

این دگه با۳۹سال سن درست نمیشه روح وروانم رو بهم ریخته مخصوصا جایی که به دوست دخترش بده منو که ناموسش بودم گفت منو به اون دختره فروخت اون لحظه من مردم برایه همیشه ومهریم روگذاشتم اجرا😭😭😭

فقط خدااااا
این دگه با۳۹سال سن درست نمیشه روح وروانم رو بهم ریخته مخصوصا جایی که به دوست دخترش بده منو که ناموسش ...

کار خوبی کردی بخدا سر کار بری و خونه پدر باشی بهتر از این این زندگیه ، الان شوهر خواهر من هنوز عقده دوران مجردی خواهرم رو داره و کتک میزنه 

مطمئنم صبر کنی انشالله یک مورد خوب و پسر خوب ک دوست داشته باشه هم برات پیدا میشه ، زندکی با آدم عقده ای فایده نداره واقعا 

کار خوبی کردی بخدا سر کار بری و خونه پدر باشی بهتر از این این زندگیه ، الان شوهر خواهر من هنوز عقده ...

اصلا دگه اعتمادی به مرداندارم می ترسم دوباره باخیانت لطمه بخورم مگه حالاآدم مجرد باشه چی میشه مردمم حرف زیاد میزنن ولی آرامش خودم مهم تره

فقط خدااااا
اصلا دگه اعتمادی به مرداندارم می ترسم دوباره باخیانت لطمه بخورم مگه حالاآدم مجرد باشه چی میشه مردمم ...

اونکه آره ولی منظورم اینه خیلیا هستن ک از زندگی اول شانس نیاوردن ولی ازدواج مجدد داشتن و شوهره مثل پروانه دورش میگشته ولی در کل اگه خیلی وحشی هست و عقده دار و دست بزن داره حتما جدا شو ، این جور آدما درست نمیشن 

اونکه آره ولی منظورم اینه خیلیا هستن ک از زندگی اول شانس نیاوردن ولی ازدواج مجدد داشتن و شوهره مثل پ ...

بله درست نمیشه بارهاقهرکردم وخونه پدرم موندم ولی به جایه آشتی اول رفته بود به دختره پیام داده بود قربون خندهات دانشگاه رفتی برسونم از این حرفاکه دختره جوابش رو نداده بود.البته اینه بخدا هم توهین میکنه ولی دختره جوابش رو نداده بود دلم خنک شد

فقط خدااااا
اونکه آره ولی منظورم اینه خیلیا هستن ک از زندگی اول شانس نیاوردن ولی ازدواج مجدد داشتن و شوهره مثل پ ...

هنوز دوسه ماه قهراومدم خونه پدرم ومهریمم گذاشتم اجرا دوتا خواستگار برام پیداشد ولی گفتم دگه اینبار گول نمیخورم

فقط خدااااا
یعنی من خودم خواستم این همه درد بکشم دردکه نیست مرگه خدا تاپیکام رو ببین😭😭😭😭

عزیزم چله ضراب بخون انشاالله مشکلت حل بشه 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
ممنون مهربون

سر سری از این چلع رد نشو اگه حاجت نگرفتی بیا منو فحش بده من میخاستم طلاق عاطفی بگیرم که خداروشکر مشکام حل شدش 

سر سری از این چلع رد نشو اگه حاجت نگرفتی بیا منو فحش بده من میخاستم طلاق عاطفی بگیرم که خداروشکر مشک ...

عزیزم بحث من فرق میکنه شوهرم دگه درست بشو نیست خانوادشومیخواد خیانت میکنه فحش میوه

حتی شماره دختره رو پیداکردم کلی حرف بارم کرد ولی من چیزی نگفتم فقط گفتم واگذار تووشوهرم بخدا

این دعاست یاداخل قرآن نشنیدم تاحالا؟

فقط خدااااا
عزیزم بحث من فرق میکنه شوهرم دگه درست بشو نیست خانوادشومیخواد خیانت میکنه فحش میوه حتی شماره ...

دعاس بزن نت داستان قشنگی دارع انشاالله که آینده خوش داشته باشی 

برا منم دعا کن تودلی داشته باشم😌

دعاس بزن نت داستان قشنگی دارع انشاالله که آینده خوش داشته باشی  برا منم دعا کن تودلی داشته باش ...

ان شاءالله بحق دست هایه بریده حضرت ابوالفضل خدا اونی که میخوایی بهت بده خواهر گلم

فقط خدااااا