2777
2789

من اینستام همین الان کار میکرد ولی یه دفعه اینطوری شد که نه کامنت ها رو میاره و نه اکسپلور ، همش میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشود یا میزنه بارگیری نمیشه

بعد یه جایی هم میزنه مغایرت با قوانین و سیاست ها یا میزنه هرزنامه در صورتی که من هیچ کاری نکردم نه تا حالا کامنت بد نه پست بد و نه تا حالا دعوا کردم

الان چیکار کنم ؟ میشه این اکانتم رو کامل حذف کنم و اکانت جدید بزنم؟

امکان داره که حسابم لو رفته باشه یا هک شده باشه؟

این اکانتم رو خودم درست نکردم چند سال پیش کسی برام زده

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

میتونی این اکانت و حذف کنی یکی دیگ بزنی  فک نمیکنم ولی چیز جدی ای باشه مثلا هک و اینا

خب بعد اینو حذف کنم برای کسایی که فالون دارن چی میزنه؟

خودمم به همین فکر میکنم آخه من پیام نه پست گذاشتم نه اصلا فعالیت هیچ چیزی ندارم کدوم آدم بیکاری بیاد منو هک کنه😐🤣

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعد اینو حذف کنم برای کسایی که فالون دارن چی میزنه؟ خودمم به همین فکر میکنم آخه من پیام نه پس ...

اصلا هیچی نمیزنه برای کسی حتی پروفایلت و اینا ام اگه خودت قبلش بر نداری میمونه هیج تغییری اتفاق نمیفته 

مث روبیکا نیس بگه تعلیق شده و اینا

ولی فالوئرات و کسایی ک خودت فالو میکنی میمونه 

من خودم یبار میخواستم اکانتم و حذف کنم دونه دونه هر کی فالوم میکرد و حذف کردم و همه رو انفالو کردم بعد خروج از حساب کاربری زدم 

اصلا هیچی نمیزنه برای کسی حتی پروفایلت و اینا ام اگه خودت قبلش بر نداری میمونه هیج تغییری اتفاق نمیف ...

خب بعد میگم راهی ندارد همین پیجم درست بشه ؟

اخه دقیق نمیدونم مشکلش چیه ک  الان اصلا نمیاره برات؟  مطمئنی فی..لتر شکنت فعاله؟

ببین اینارو میاره

اون قسمت پیجم خودم  با قسمتی که استوری و پست فالوورام هست هم میاره ولی قسمت کامنت و اکسپلور رو نمیاره میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشود

آره فعاله