2789
عنوان

مشکل من

324 بازدید | 25 پست

یک سال و نیمه با یکی دوست هستم، الان 17 ام   و میخوام 2 سال دیگ طرفم رو با خانوادم آشنا کنم، خانواده ی اون میدونن مادرش و برادر کوچکش ،، فقط به باباش نگفته 

میدونم دوستم داره منم دوستش دارم، برام کلی هدیه می‌خره، اخلاقش خوبه 

من براش زیاد هدیه نخریدم تا حالا به جز چند بار 

وضع مالی خانوادشون متوسطه، پدرش خونه داره قراره بهش خونه بده چند ساله اوله ازدواج بشینه

خانوادش تا حالا ک 20 و خورده ای سال ازدواج کردن ماشین نداشتن، تازه یک ساله خریدن ، خودش هم میخاد ماشین ثبت نام کنه، 24 سالشه و تازه داره گواهینامه میگیره، 

وضع مالی خانواده ما هم متوسطة ولی رو به پایین 

مشکل  من اینه که  1_ حس میکنم آدم با عرضه ای نیست 

2_ خیلی لاغره و اصلا خوشتیپ نیست و آدم با شخصیتی نیست و یعنی چهرش مورد پسندم نیست،  اوایل بود، الان نیست 

و اونی ک من میخواستم نیست واقن ولی بدم نمیاد و بی حسم به چهره اش و تیپش، چون کلا خیلیی برام مهم نیست 

و نمیشه پیش فامیلمون در آینده سربلند باشم وقتی پیشمه 

خودش تو شرکت کار میکنه، اوپراتور هست ک همون کارگر میشه ،  و انگار هدفی نداره برای آینده  و میخواد کارگر بمونه 

تحصیلاتش هم دیپلم داره و  بخاطر من 8 ماه پیش رفت دانشگاه آزاد ثبت نام کرد ولی هر دو ترم مشروط شد و به سختی میخواد ادامه بده اونم تا ی فوق دیپلم بگیره 

من خودم میخوام تا لیسانس یا فوق لیسانس ادامه تحصیل بدم،و ی شغل خوب داشته باشم،، برادر های خودم هم تحصیلات دانشگاهی دارن  و   میدونم برای پدرم، تحصیلات خاستگار مهمه 

حس میکنم خانوادم قبولش نکنن  

تعداد رای : 7
نظرسنجی
ادامه بدم
1
14%
تموم کنم
6
85%
خواهشن اگه ضاهرشو دوست نداری ادامه نده باهاش هم بخار خودت هم بخاطر اون

بی حسم 

بدم نمیاد اصلا، فقط دوست دارم بقیه وقتی میبینن نگن این چیه، به خصوص فامیلامون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بی حسم  بدم نمیاد اصلا، فقط دوست دارم بقیه وقتی میبینن نگن این چیه، به خصوص فامیلامون& ...

پس لطفا ادامه نده چون اکه واقعا دوسش داشتم برات مهم نبود راجبش چی فک میکنن

اگه ازم بپرسی حالت چطوره؟ میگم خوبم. ولی اگه بغلم کنی میتونم تا صبح واست گریه کنم
پس لطفا ادامه نده چون اکه واقعا دوسش داشتم برات مهم نبود راجبش چی فک میکنن

داشتی*

اگه ازم بپرسی حالت چطوره؟ میگم خوبم. ولی اگه بغلم کنی میتونم تا صبح واست گریه کنم
اگه نمیتونی بهش حس خوبی بدی ادامه نده برای هر مرد یه زن افریده شده و اینکه منم از دیر گواهی نامه گرف ...

اره همین دیگ 

چون تا الان ماشین نداشتن هیچ علاقه ای نداشته به گرفتنش 

2 سال بود آزمون آیین نامه می‌داد و قبول نمیشد ماه پیش قبول شد، کلا باهوش نیست اصلاو با فرهنگ هم نیست،  در صورتی ک من یه آدم تحصیلکرده و با فرهنگ میخواستم 

خودمم میخوام ادامه تحصیل بدم  درسم خوبه 

حس میکنم آدم با عرضه ای نیست  ، رفتارش مثل 24 ساله ها نیست انگار 20 سالشه، عاقل نیست هنوز 

آینده اش اگ بخواد بره شرکت روشن نیست بنظرم ، بهش گفتم اون حرفه ای رو ک یکم بلدي  رو کامل یاد بگیر و کار آزاد داشته باش،   ولی اصن اختیارش دست پدرشه، باباش میگ باید بری شرکت کارگری عین خودش ، حقوقش دست باباشه براش جمع میکنه چون خودش آدم ولخرجی 

، اصلا حمایتش نمیکنه ، فکرکنم چون فکر میکنه بچش نمیتونه 

اگه نمیتونی بهش حس خوبی بدی ادامه نده برای هر مرد یه زن افریده شده و اینکه منم از دیر گواهی نامه گرف ...

ا اون وقتی پیش منه خیلی خوشحاله، از بودن با من لذت میبره 

اره همین دیگ  چون تا الان ماشین نداشتن هیچ علاقه ای نداشته به گرفتنش  2 سال بود آزمون آی ...

اها یادم رفت اره ما هم چون پراید داریم من انگیزم نمیشه برم یاد بگیرم :/ ولی اینکه تا این حد تحت اداره باباشه خوب نیست اتفاقا امشب ی تاپیک خوندم پسره حتی رتبه خوب اورد باباش نزاشته بره گفته تک پسر و دور نشه خلاصه تو قالب دوست داشتن بعد ی مدتم پسره معناد شد باباشم پولدار بود ولی کمکش نمیکرد .. میخوای الان کات نکن یه مدت دیگه ببین چجوریه 

یک عدد چپی 

اها یادم رفت اره ما هم چون پراید داریم من انگیزم نمیشه برم یاد بگیرم :/ ولی اینکه تا این حد تحت ادار ...

کلا به حرف خانوادش گوش میده،

به حرف مامانشم گوش میده، کارای خونشون کمک میکنه معمولا 

میگ گواهینامه بگیرم مستقل تر میشم  

باباش چون این ولخرجه، ازش میگیره جمع میکنه براش ک ماشین بگیره 

اها یادم رفت اره ما هم چون پراید داریم من انگیزم نمیشه برم یاد بگیرم :/ ولی اینکه تا این حد تحت ادار ...

واقن اینم باباش عاقل باشه میگه ی شیش ماه برو کار آزاد یاد بگیر 

چون شهریه دانشگاهش رو خودش بده میگ برو شرکت