یک سال و نیمه با یکی دوست هستم، الان 17 ام و میخوام 2 سال دیگ طرفم رو با خانوادم آشنا کنم، خانواده ی اون میدونن مادرش و برادر کوچکش ،، فقط به باباش نگفته
میدونم دوستم داره منم دوستش دارم، برام کلی هدیه میخره، اخلاقش خوبه
من براش زیاد هدیه نخریدم تا حالا به جز چند بار
وضع مالی خانوادشون متوسطه، پدرش خونه داره قراره بهش خونه بده چند ساله اوله ازدواج بشینه
خانوادش تا حالا ک 20 و خورده ای سال ازدواج کردن ماشین نداشتن، تازه یک ساله خریدن ، خودش هم میخاد ماشین ثبت نام کنه، 24 سالشه و تازه داره گواهینامه میگیره،
وضع مالی خانواده ما هم متوسطة ولی رو به پایین
مشکل من اینه که 1_ حس میکنم آدم با عرضه ای نیست
2_ خیلی لاغره و اصلا خوشتیپ نیست و آدم با شخصیتی نیست و یعنی چهرش مورد پسندم نیست، اوایل بود، الان نیست
و اونی ک من میخواستم نیست واقن ولی بدم نمیاد و بی حسم به چهره اش و تیپش، چون کلا خیلیی برام مهم نیست
و نمیشه پیش فامیلمون در آینده سربلند باشم وقتی پیشمه
خودش تو شرکت کار میکنه، اوپراتور هست ک همون کارگر میشه ، و انگار هدفی نداره برای آینده و میخواد کارگر بمونه
تحصیلاتش هم دیپلم داره و بخاطر من 8 ماه پیش رفت دانشگاه آزاد ثبت نام کرد ولی هر دو ترم مشروط شد و به سختی میخواد ادامه بده اونم تا ی فوق دیپلم بگیره
من خودم میخوام تا لیسانس یا فوق لیسانس ادامه تحصیل بدم،و ی شغل خوب داشته باشم،، برادر های خودم هم تحصیلات دانشگاهی دارن و میدونم برای پدرم، تحصیلات خاستگار مهمه
حس میکنم خانوادم قبولش نکنن