2789
عنوان

مشکل من

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست
واقن اینم باباش عاقل باشه میگه ی شیش ماه برو کار آزاد یاد بگیر  چون شهریه دانشگاهش رو خودش بده ...

حالا چرا ازاد اینکه اهلش نبود میرفت پیام نور فرقی نداره ها حداقل شهریه نده هی مشروط میشه

یک عدد چپی 

حالا چرا ازاد اینکه اهلش نبود میرفت پیام نور فرقی نداره ها حداقل شهریه نده هی مشروط میشه

شرایط ثبت نام پیام نور و آزاد یکیه؟ 

یعنی پذیرش رشته اش، اصلا شرط نداره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=341548280]نه بدون کنکور میشه ولی رسته هاش محدود تره[/QUOT

آهان مرسی 💐 

و ی سوال اینکه الان چون سنم کمه، اگر ادامه بدیم،و شرایطمون خیلی تغییر نکنه، آیا حس من نسبت بهش عوض میشه؟ 

من اولین رابطم بود و این مدت لحظات خوبی رو سپری کردیم واقعا 

و ی دلیلی ک بعضی وقتا باعث میشه به تموم کردن رابطه فکر کنم، اینه ک سنم کمه گ اگر بخوام ادامه بدم و ارواح کنم،، باید تو سن 20 سالگی عقد کنم و  میترسم بعدا پشیمون بشم ک جوونی نکردم و زود ازواج کردم 

7 سال ازم بزرگتره 

[QUOTE=341548280]نه بدون کنکور میشه ولی رسته هاش محدود تره[/QUOT آهان مرسی 💐  و ی سوال اینکه ...

اره شاید اگه لاغر نیاشه نظرت عوض شه ها؟ چرا میگی مجبورم تو ۲۰ ازدواج کنم چون طولانی میشه؟ امروز یکی تاپیک زد بعد ۷ سال عشق ازدواج کرد مرهبی هم بود

یک عدد چپی 

اره شاید اگه لاغر نیاشه نظرت عوض شه ها؟ چرا میگی مجبورم تو ۲۰ ازدواج کنم چون طولانی میشه؟ امروز یکی ...

درسته، من برای راحت بودن رابطه مون میگم ، آخه من از لحاظ بیرون رفتن گ قرار گذاشتن یکم محدودم

و اینکه طرفم سنش بالا میره 

ولی خب درست میگین تو خانواده ی ما ازدواج تو سن 20 سالگی یکم زوده و  دختر های فامیل مون 25 ساله هستن و ازدواج نکردن 

ولی خب تو سن 22، 21  تو خانواده ی ما عاديه 

اره شاید اگه لاغر نیاشه نظرت عوض شه ها؟ چرا میگی مجبورم تو ۲۰ ازدواج کنم چون طولانی میشه؟ امروز یکی ...

اره چهرش خوبه، اگ بره باشگاه یک سال، اوک میشه هیکلش ک میخواد بره  و  اینکه رفتارش سنگین نیست زیاد، و من اصلا اینطوری دوست ندارم اونم سعی میکنه رعایت کنه  ولی  خب از قبل عادت کرده آدم سنگینی نیست و شیطونه

اره چهرش خوبه، اگ بره باشگاه یک سال، اوک میشه هیکلش ک میخواد بره  و  اینکه رفتارش ...

گفتی چند سالشه؟ ۲۴؟ رفتارهاش واسه پسر زیاد غیرعادی نیست چون اونم هنوز خامه من فکر میکنم پسرا سی به بالا پخته میشت

یک عدد چپی